Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

GUARDIAN: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΘΑΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ

Τα επίπεδα φτώχειας στην Ελλάδα έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο, που οι οικογένειες δεν έχουν ούτε καν τα χρήματα για να θάψουν τους δικούς τους ανθρώπους, γράφει σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας Guardian. Στην ανταπόκρισή της από την Αθήνα, η δημοσιογράφος Έλενα Σμιθ φιλοξενεί μιας πρώην ιδιοκτήτριας γραφείου τελετών που αναγκάστηκε να βάλει λουκέτο λόγω της κρίσης.

«Μετά από τρία συνεχή χρόνια φορολογίας και περικοπές μισθών φτάσαμε στο σημείο όπου τίποτα δεν έχει μείνει όρθιο», δηλώνει η ιδιοκτήτρια του γραφείου, υποστηρίζοντας ότι οικογένειες είναι σε τόσο κακή κατάσταση που δεν έχουν πια λεφτά για να θάψουν τους νεκρούς τους, με αποτέλεσμα να αφήνουν τα πτώματα στα αζήτητα των δημόσιων νοσοκομείων, ώστε να τα θάψει η δημοτική αρχή.

«Η χώρα πήγε 50 χρόνια πίσω κι αυτό πρέπει να το γνωρίζει ο κ. Σαμαράς», τονίζει η Βάνα Μενταλένη.

Το δημοσίευμα κάνει αναφορά και στη γενική απεργία της Πέμπτης, πραπέμποντας παράλληλα σε δηλώσεις πολιτών για τη σημερινή κατάσταση της χώρας, όπως του Παναγιώτη Βαρώτσου προγραμματιστή υπολογιστών, ο οποίος δηλώνει έκπληκτος που ο κόσμος δεν έχει ακόμη επαναστατήσει. Πηγή: tvxs.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com