Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

ΑΥΣΤΡΙΑ: ΔΩΣΤΕ ΣΤΟΥΣ EΛΛΗΝΕΣ ΑΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΟΥΝ

Τη θέση, πως πρέπει να δοθεί χρόνος στους Έλληνες για την εξυγίανση της οικονομίας τους, επαναλαμβάνει ο καγκελάριος της Αυστρίας και αρχηγός των Αυστριακών Σοσιαλδημοκρατών Βέρνερ Φάιμαν, σε σημερινή συνέντευξή του στην μεγαλύτερης κυκλοφορίας, αυστριακή εφημερίδα «Κρόνεν Τσάιτουνγκ», στην οποία είχε εκφράσει την ίδια άποψη και πριν από μερικές ημέρες...

«Πρέπει να τους δοθεί αέρας για να αναπνεύσουν» τόνισε χαρακτηριστικά, ο αυστριακός καγκελάριος.

Διατρανώνοντας την πίστη του και την υποστήριξή του στο κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα, ο Φάιμαν επισημαίνει στη συνέντευξη, με την ευκαιρία της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλλες, ότι αν δεν υπήρχε το ευρώ, η Ευρώπη θα είχε μια μόνιμη κρίση, για πολλά χρόνια.

Σε σχέση με τον ισχυρισμό πως διατέθηκαν δισεκατομμύρια χωρίς να διαγράφεται μια λύση στον ορίζοντα, ο Αυστριακός καγκελάριος υποστηρίζει, πως με αυτό τον τρόπο αποφεύχθηκε μια ύφεση, όπως αυτή της δεκαετίας του '30 και ότι τα προβλήματα μπορεί να λύνονται μόνον μακροπρόθεσμα.

Προσθέτει μάλιστα, ότι θα πρέπει να διορθωθούν τα λάθη που έγιναν στην έναρξη της Νομισματικής Ένωσης και βέβαια αυτό δεν μπορεί να συμβεί από τη μια ημέρα στην άλλη, αλλά θα είναι μια διαδικασία για τα επόμενα δέκα χρόνια.

Ο ίδιος χαιρετίζει το νέο Σύμφωνο Ανάπτυξης και τις προτάσεις για μια Τραπεζική Ένωση. Πηγή: nooz.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com