Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΠΡΟΣ ΕΞΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΝΤΙΜΠΕΙΤ

Επιστολή για τη διεξαγωγή τηλεοπτικού ντιμπέιτ έστειλε την Παρασκευή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος προς τους έξι πολιτικούς αρχηγούς, που είχαν κοινοβουλευτικές ομάδες στην τελευταία Βουλή, δηλαδή στους Αντώνη Σαμαρά, Αλέκα Παπαρήγα, Αλέξη Τσίπρα, Γιώργο Καρατζαφέρη Φώτη Κουβέλη και Πάνο Καμμένο...

Ο κ. Βενιζέλος ζητεί τη διεξαγωγή τουλάχιστον ενός τηλεοπτικού διαλόγου, υπενθυμίζοντας και την αρχική πρόταση του ΠΑΣΟΚ για 2+2 ντιμπέιτ, δύο μεταξύ του ίδιου και του Αντ.Σαμαρά και δύο με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς.

Στην επιστολή ο κ. Βενιζέλος αναφέρει ότι ελάχιστες πλέον οι ημέρες για την διεξαγωγή του τηλεοπτικού διαλόγου, ενώ προτείνει οι όροι του ντιμπέιτ να καθοριστούν από τους δημοσιογράφους που θα επιλεγούν ως συντονιστές.

Επίσης, αναφέρει ότι στις επόμενες ώρες η εκπρόσωπος του κόμματος Φώφη Γεννηματά θα έρθει σε επαφή με τα υπόλοιπ ακόμματα, για να λάβει τις απαντήσεις τους.

Σε ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά αναφέρει: «Ο κ. Σαμαράς, στις πιο κρίσιμες εκλογές για τον τόπο, επιλέγει διαρκείς μονολόγους. Το ΠΑΣΟΚ επιμένει στο διάλογο. Εμείς δεν κρυβόμαστε πίσω από διαδικαστικά προσχήματα. Σεβόμαστε το δικαίωμα του πολίτη να ακούσει, να συγκρίνει και να κρίνει.

» Το ΠΑΣΟΚ, με επιστολή του προέδρου του, Ευάγγελου Βενιζέλου, έστω και αυτή τη στιγμή, προτείνει τη διεξαγωγή ενός τουλάχιστον τηλεοπτικού διαλόγου μεταξύ των προέδρων των Κοινοβουλευτικών Ομάδων της προηγούμενης Βουλής, που συμφωνούν σε κάτι τέτοιο.

» Οι όροι του διαλόγου μπορούν να ρυθμιστούν από τους δημοσιογράφους, που θα επιλεγούν ως συντονιστές. Η πρόταση είναι συγκεκριμένη και αναμένουμε σαφή απάντηση».

«Ναι» από τη ΔΗΜΑΡ

Σε ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Αριστερά αναφέρει: «Η ΔΗΜΑΡ εξαρχής τάχθηκε υπέρ της διεξαγωγής debate με τη συμμετοχή όλων των πολιτικών αρχηγών των κοινοβουλευτικών κομμάτων. Αρνήθηκε να μπει στη διελκυστίνδα της στείρας αντιπαράθεσης της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Η ενημέρωση των πολιτών και η ισότιμη προβολή των κομμάτων επιβάλλει την πραγματοποίηση τουλάχιστον ενός debate». Πηγή: in.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com