Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012

ΟΤΑΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ... ΞΕΓΕΝΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑ!

Η αστυνομία της Μπανγκόκ έφερε στον κόσμο... 100 μωρά (!) μέσα στο μόνιμο μποτιλιάρισμα στους δρόμους της πρωτεύουσας από τότε που εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στο Σώμα η ειδική εκπαίδευση για τοκετό πριν από 15 χρόνια, ανακοίνωσαν αξιωματούχοι...

"Ένας από τους αστυνομικούς μας έχει φέρει στον κόσμο 30 μωρά, που μπορεί να αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ. Πρέπει να το ελέγξουμε με το Γκίνες", είπε ο Μανίτ Γουονγκσομπούν, επικεφαλής της αστυνομίας.

Η μονάδα προσφέρει εκπαίδευση μαιευτικής τεχνικής σε επίλεκτα μέλη της τροχαίας της Μπανγκόγκ εδώ και 15 χρόνια με το πρώτο "μωρό της κίνησης" να έχει έρθει στον κόσμο από αστυνομικό στις 8 Σεπτεμβρίου του 1997.

Εν τω μεταξύ, άλλοι 100 αστυνομικοί της τροχαίας μετέβησαν την Τετάρτη στο Νοσοκομείο της Μπανγκόγκ για ημερήσια εκπαίδευση σε τοκετούς μέσα σε αυτοκίνητο.

Η Μπανγκόγκ, μια πόλη περισσοτέρων από δέκα εκατομμυρίων κατοίκων, αντιμετωπίζει σοβαρό κυκλοφοριακό πρόβλημα εδώ και δεκαετίες, καθώς η οικονομία γνώρισε άνθηση και περισσότερα από 100.000 νέα αυτοκίνητα προστίθενται κάθε χρόνο στους δρόμους της πόλης. Πηγή: nooz.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com