Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012

ΙΤΑΛΙΑ: ΤΡΕΙΣ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ

Η ιταλική πολιτική κατά διαστήματα μάλλον χρειάζεται μία δόση «ροζ». Μετά τα αλλεπάλληλα σεξουαλικά σκάνδαλα του πρώην ιταλού πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι, που πασπάλιζαν με το απαραίτητο «πιπέρι» την πολιτική ζωή της χώρας, τώρα τρεις πορνοστάρ διεκδικούν την ψήφο των Ιταλών...

Η Λουάνα Μπόρτζια, η Αμάντα Φοξ και η Μίλι Ντ' Αμπράτσιο ανακοίνωσαν την επιθυμία τους να θέσουν υποψηφιότητα για τη δημαρχία δύο πόλεων στη νότια Ιταλία: οι δύο πρώτες στην πόλη Τάραντο (τον αρχαίο Τάραντα) και η τελευταία, στην πόλη Τόρε ντελ Γρέκο, κοντά στη Νάπολι.

Η Φοξ, πολωνικής καταγωγής, που πρόσφατα νίκησε την Μπόρτζια σε μία εσωκομματική διαδικτυακή ψηφοφορία, έκανε ήδη γνωστά τα σχέδιά της: επιθυμεί να καθαρίσει την επιβαρυμένη από την μόλυνση Τάραντο διώχνοντας τη βαριά βιομηχανία από την περιοχή, ενώ σκοπεύει να την μετατρέψει «σε Ατλάντικ Σίτι της Απουλίας».

Εκτός από τα πολυάριθμα ξενοδοχεία, καζίνο, κλαμπ και εστιατόρια που θέλει να κατασκευάσει, η Φοξ δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι θα καθιερώσει μία διεθνή γιορτή του σεξ που θα διοργανώνεται δύο φορές τον χρόνο στην πόλη και θα ονομάζεται «Ταράντο Σεξ».

Τον περασμένο μήνα οι δύο αντίπαλες αναμετρήθηκαν όχι σε μία καθιερωμένη τηλεμαχία, αλλά σε έναν διαγωνισμό ημίγυμνου χορού σε μεταλλικό στύλο. Όπως υποστηρίζουν «αναλυτές», η Φοξ νίκησε κατά κράτος. Πηγή: tovima.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com