Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2011

ΣΕ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ

Στις Βρυξέλλες θα μεταβεί την προσεχή Δευτέρα ο πρωθυπουργός κ. Λουκάς Παπαδήμος, όπου θα έχει συναντήσεις με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Χέρμαν Βαν Ρομπάι και τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο...

Την Τρίτη θα μεταβεί στο Λουξεμβούργο, όπου θα συναντηθεί με τον επικεφαλής του Eurogroup και πρωθυπουργό του Μεγάλου Δουκάτου κ. Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.

Στην ατζέντα του Πρωθυπουργού θα βρεθεί το θέμα των εγγυήσεων που ζητά η Κομισιόν για την εκταμίευση της έκτης δόσης με δεδομένη την άρνηση του κ. Αντώνη Σαμαρά να υπογράψει οποιοδήποτε χαρτί, αλλά και την τοποθέτηση του Γ. Καρατζαφέρη ότι δεν χρειάζεται καμία περαιτέρω εγγύηση.

Πάντως, οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν Αθήνα και Βρυξέλλες να κινούνται προς συμβιβασμό σχετικά με το αίτημα για έγγραφη δέσμευση του πρωθυπουργού, καθώς και των πολιτικών αρχηγών.

Οι Βρυξέλλες φαίνεται να ζητούν τώρα επιστολή του Λουκά Παπαδήμου, την οποία θα συνυπογράφουν οι κ.κ. Γ. Παπανδρέου και Αντ. Σαμαράς, προκειμένου έως το τέλος του μήνα να εκταμιευθεί η 6η δόση των 8 δισ. ευρώ. Πηγή: tovima.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com