Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

ΕΝΤΑΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ

Ενταση υπήρξε λίγο πριν από τις 5 το απόγευμα έξω από τη Βουλή, στη συμβολή της Βασ. Σοφίας με την Ακαδημίας, όταν ομάδα νεαρών πέταξε βόμβες μολότοφ και αυγά στους αστυνομικούς, οι οποίοι απάντησαν κάνοντας χρήση χημικών...

Οι αστυνομικές δυνάμεις κινήθηκαν προς το μέρος των αντιεξουσιαστών, με αποτέλεσμα να «σπάσει» στα δύο η πορεία, ο βασικός όγκος της οποίας κινείται προς την αμερικανική πρεσβεία και βρίσκεται στο ύψος της Ρηγίλλης. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου έγιναν τρεις συλλήψεις.

Για την ώρα, άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου παραμένουν επί της οδού Αμαλίας, στο ύψος του άγνωστου στρατιώτη, σε ήρεμη ατμόσφαιρα.

Εξάλλου, μέχρι στιγμής οι προσαγωγές που έχουν γίνει προληπτικά από την αστυνομία ανέρχονται στις 60.

Επεισόδια στην Πάτρα

Εν τω μεταξύ, ένταση προκλήθηκε κατά τη διάρκεια της πορείας για το Πολυτεχνείο και στο κέντρο της Πάτρας, όταν κάποιοι από τους διαδηλωτές πέταξαν νεράντζια στους άνδρες των ΜΑΤ, οι οποίοι απάντησαν κάνοντας περιορισμένη χρήση χημικών.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν όταν η πορεία έφθασε στη συμβολή των οδών Κορίνθου και Αγίου Νικολάου, χωρίς ωστόσο να λάβουν διαστάσεις. Πηγή: naftemporiki.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com