Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

ΜΑΤΑΚΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ

Ακόμα και σφουγγαρίστρα χρησιμοποίησε ένας 24χρονος Γάλλος προκειμένου να έχει καλύτερα πλάνα των γειτόνων του, την ώρα που έκαναν έρωτα. Ηδονοβλεψίας πολυμήχανος και με μεγάλη φαντασία ήταν ένας 24χρονος σε πόλη της Γαλλίας, ο όποιος μετά τη σύλληψή του παραδέχτηκε ότι παρακολουθούσε τους γείτονές του όταν είχαν ερωτική επαφή...

Χρησιμοποιώντας τον φορητό, του υπολογιστή είχε τοποθετήσει την κάμερα του στο μπαλκόνι του ανυποψίαστου ζευγαριού. Για να μπορεί να βλέπει καλύτερα είχε δέσει την κάμερα με ταινία πάνω σε σφουγγαρίστρα!

Έτσι είχε τα καλύτερα πλανά ακριβός πάνω από την κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού το οποίο κάθε φορά που ερχόταν σε ερωτική επαφή ο Ζερόμ Φορριέρ τους έβλεπε ζωντανά στην οθόνη του υπολογιστή του.

Όταν το συνέλαβε η τοπική αστυνομία ο 24χρονος φοιτητής είπε “Ήθελα απλώς να δω ότι ήταν φυσιολογικοί άνθρωποι, σαν τους ανθρώπους που βλέπετε στο διαδίκτυο”.

Όλα αποκαλύφθηκαν από τη γειτόνισσα όταν μια μέρα καθώς έπλενε στη βεράντα παρατήρησε την σφουγγαρίστρα με την κάμερα. Ειδοποίησε τον σύντροφό της, ο οποίος πήγε στο παράθυρο αλλά ως δια μαγείας η σφουγγαρίστρα είχε εξαφανιστεί.

Οι υποψίες στράφηκαν στον 24χρονο γείτονα και όταν τον συνέλαβε η αστυνομία, παραδέχθηκε ότι κινηματογραφούσε το ζευγάρι.

Ο Ζερόμ είπε ότι ήταν περίεργος όταν τα βράδια άκουγε θορύβους από το διαμέρισμα του ζευγαριού. “Ήθελα να μάθω τι γίνεται μέσα στο σπίτι. Αυτός ήταν ο λόγος που χρησιμοποίησα την κάμερα” δήλωσε. Πηγή: http://www.otherside.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com