Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

ΣΑΔΟΜΑΖΟΧΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!

Σε τετράμηνη φυλάκιση με αναστολή καταδικάστηκε μια γυναίκα στην Αγγλία για τραυματισμό του 61χρονου ερωτικού συντρόφου της κατά τη διάρκεια σαδομαζοχιστικών παιχνιδιών. Όπως αναφέρει η Telegraph, η 46χρονη Finola McKenna χαράκωσε στο πρόσωπο τον Neil Fagan με γυαλί από μπουκάλι σαμπάνιας κατά τη διάρκεια ερωτικών περιπτύξεων σε πανάκριβο ξενοδοχείο της Αγγλίας...

Αναλυτικότερα, στις 20 Μαΐου του 2010, το προσωπικό του ξενοδοχείου ενημερώθηκε από πελάτες πως σε ένα συγκεκριμένο δωμάτιο υπήρχε έντονη φασαρία. Ο Sufiyan Baig άνοιξε την πόρτα και είδε το ζευγάρι ημίγυμνο με τον 61χρονο να έχει στεγνό κερί στο στήθος του και διάφορα δερμάτινα αξεσουάρ.

Η 46χρονη κρατούσε ένα κομμάτι γυαλί στο χέρι της και προσπαθούσε να του χαράξει το λαιμό. Ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου άρπαξε το γυαλί και κλείδωσε το ζευγάρι στο δωμάτιο μέχρι να έρθει η αστυνομία. Ωστόσο, ύστερα από λίγο ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος (σαν σπάσιμο) και την ώρα που εισέβαλαν οι αρχές στο δωμάτιο αντίκρισαν και τους δύο να είναι γεμάτοι αίματα. Η γυναίκα κρατούσε πάλι ένα γυαλί ενώ στο άλλο χέρι είχε μπουκάλι σαμπάνιας. Ο άντρας προσπαθούσε να τη σταματήσει κρατώντας την από τους ώμους.

Η 46χρονη προσπάθησε να διαφύγει από το διάδρομο αλλά τη σταμάτησε ένας εργαζόμενος.

Ωστόσο, η McKenna δε σταμάτησε εκεί. Την ώρα που της περνούσαν τις χειροπέδες δάγκωσε το πόδι μιας αστυνομικού με αποτέλεσμα να αιμορραγήσει. Ο 61χρονος με τραύματα στο πρόσωπο, το λαιμό και το σώμα αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο εκτός από το να παραδεχτεί πως έκαναν χρήση κοκαΐνης και ινδικής κάνναβης. Στο δωμάτιο βρέθηκαν και διάφορα ερωτικά αξεσουάρ.

“Είναι ξεκάθαρο πως ο άνδρας ήθελε από εσάς να του κάνετε πράγματα όπως να ρίξετε κερί πάνω του. Επιπλέον, επιθυμούσε να κάνει τα ίδια σε εσάς τα οποία όμως δε θέλατε. Από τα ευρήματα οδηγούμαι στο συμπέρασμα πως επρόκειτο για “μεσαιωνικά βασανιστήρια” τα οποία δε θέλατε να υποστείτε και δέχομαι ότι του το είπατε προηγουμένως. Πρόκειται για έναν επαγγελματία ο οποίος δε θέλει να εμπλακεί το όνομά του στην υπόθεση”, είπε ο δικαστής Michael Gledhill στη McKenna.

Σύμφωνα με το δικαστήριο οι πράξεις του 61χρονου έκαναν τη 46χρονη να εμφανίσει μια ακατανόητη βίαιη συμπεριφορά.

Η McKenna καταδικάστηκε σε 4 μήνες φυλάκιση με αναστολή για την επίθεση στην αστυνομικό και για τα τραύματα του Fagan. Πηγή: http://www.otherside.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com