Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

ΝΕΑ ΜΕΤΩΠΑ ΦΩΤΙΑΣ

Τρεις πυρκαγιές μαίνονται αυτήν την ώρα σε Κάρυστο και Μονεμβασιά και Άγιο Ιωάννη. Συνελήφθη κάτοικος της Κυπαρισσίας για εμπρησμό.Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το μέτωπο της φωτιάς στην Κάρυστο είναι σε δύσβατη περιοχή, σε φαράγγι, γι’ αυτό είναι πολύ δύσκολο ακόμα να κατασβηστεί τις πυροσβεστικές δυνάμεις. Ωστόσο πρόκειται για πετρώδες έδαφος, γεγονός που καθησυχάζει την Υπηρεσία. Στο σημείο έχουν σπεύσει ένα αεροσκάφος και ένα ελικόπτερο...

Μαίνεται η φωτιά και στους Μολάους στην Μονεμβασία, εκεί όπου απ’ ότι φαίνεται τα πράγματα είναι χειρότερα καθώς η πυρκαγιά καίει χορτοδασική έκταση. Για την κατάσβεση της επιχειρούν 11 οχήματα της Πυροσβεστικής, δύο ομάδες πεζοπόρων, ένα ελικόπτερο και δύο αεροσκάφη.

Ελάχιστες πληροφορίες έχουμε για την πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει στον Άγιο Ιωάννη στην Εύβοια, καθώς σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η ενημέρωση που έχουν είναι ότι «βρίσκεται σε καλό δρόμο», χωρίς να διευκρινίζεται αν έχει τεθεί υπό έλεγχο ή όχι.

Συνελήφθη για εμπρησμό στη Μεσσηνία

Εν τω μεταξύ, τα μέτωπα σε Κορώνη και Μεσσηνία που έχουν ξεσπάσει από το πρωί της Δευτέρας, βρίσκονται υπό έλεγχο. Πρόκειται για πυρκαγιές στην Χρυσοκελαριά Κορώνης και Μεταξάδα Μεσσηνίας οι οποίες βρίσκονται σε ύφεση.

Πληροφορίες θέλουν να έχει συλληφθεί ένας 41χρονος για τη φωτιά στην Κυπαρισσία, ο οποίος προσήχθη από τον εισαγγελέα, που το άσκησε δίωξη για εμπρησμό από πρόθεση.

Ο 41χρονος παραπέμφθηκε στην ανακρίτρια Κυπαρισσίας, προκειμένου να απολογηθεί ή να ζητήσει προθεσμία για τα κακουργήματα που τον βαρύνουν. Πηγή: http://www.cosmo.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com