Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ EUROGROUP Η ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΔΟΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τα υπουργεία Οικονομικών της ευρωζώνης ενέκριναν σήμερα την εκταμίευση της επόμενης δόσης του δανείου προς την Ελλάδα και αυτή πρόκειται να γίνει μετά την οριστική και τυπική έγκριση από τα κράτη μέλη την Δευτέρα, δήλωσαν προ ολίγου αξιωματούχοι...

«Η έγκριση έχει πλέον δοθεί, οι διαδικασίες σε εθνικό επίπεδο θα έχουν οριστικοποιηθεί ως την Δευτέρα το μεσημέρι», είπε ένας ανώτερος αξιωματούχος της ευρωζώνης.

Η Ελλάδα ενέκρινε την Πέμπτη το τελευταίο νομοσχέδιο-προαπαιτούμενο από τους διεθνείς πιστωτές της για την αποδέσμευση 5,8 δισ. ευρώ του δανείου, όπως δήλωσαν στελέχη των εθνικών κεντρικών τραπεζών και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Εκπρόσωποι των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης ενέκριναν την εκταμίευση σε μια τηλεδιάσκεψη στις 11:30 σήμερα, σύμφωνα με πηγές τις οποίες επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.

Η Γερμανία αυτή την εβδομάδα ανέβαλε την έγκριση της εκταμίευσης ως την επόμενη Δευτέρα για να διασφαλιστεί ώστε εκπληρώνονται τα προαπαιτούμενα, όμως αξιωματούχοι είπαν πως πλέον η γερμανική έγκριση αποτελεί απλώς τυπική διαδικασία. Πηγή: tanea.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com