Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2013

Κ. ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ: ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Την αισιοδοξία ότι το μέλλον θα είναι καλύτερο για την Ελλάδα εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από τη Βαρσοβία, όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη...

«Ο ελληνισμός έχει τη δύναμη να ξεπερνά τα προβλήματα που κατά καιρούς αντιμετώπισε. Και χαίρομαι γιατί είμαστε εδώ με την ίδια πίστη ότι θα προσπαθήσουμε. Και νομίζω ότι αυτή τη στιγμή όλοι μας αυτό κάνουμε: προσπαθούμε», ανέφερε ο κ. Παπούλιας σε σύντομο χαιρετισμό τους σε έλληνες ομογενείς που ζουν στην Πολωνία και έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στη χώρα.

Ο κ. Παπούλιας είπε ακόμη ότι γίνεται προσπάθεια να τονωθούν και να δυναμώσουν οι σχέσεις μας με την Πολωνία. «Βέβαια, δεν ζει τα δικά μας προβλήματα, αλλά εμείς τα ζούμε και πιστεύουμε ότι θα τα ξεπεράσουμε. Γιατί όπως λέω πάντοτε: Η αυριανή ημέρα θα είναι καλύτερη», τόνισε, συζητώντας με τους ομογενείς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ζήτησε από τους ομογενείς να μην ξεχνούν «αυτή τη μικρή πατρίδα, αλλά τη πολύ σπουδαία και πολύ σημαντική».

Τη Δευτέρα ο κ. Παπούλιας θα έχει συνάντηση με τον πολωνό ομόλογό του Μπράνισλάβ Κομορόφσκι και την πολιτική ηγεσία της χώρας και την Τρίτη θα μεταβεί στην Κρακοβία για να αποτίσει φόρο τιμής στα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας στα στρατόπεδα εξόντωσης Άουσβιτς - Μπιρκενάου. Πηγή: naftemporiki.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com