Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

ΣΤΙΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟ TEDX ACADEMY 2013 ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ

Η Ανακάλυψη είναι το κεντρικό θέμα του TEDx Academy 2013 που θα πραγματοποιηθεί το Σάβββατο 28 Σεπτεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Στους ομιλητές περιλαμβάνονται κορυφαίοι επιστήμονες, φιλόσοφοι και επιχειρηματίες όπως ο Richard Saul Wurman- ιδρυτής του TED, η Ping Fu επιχειρηματίας στην τεχνολογία 3D Printing και σύμβουλος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας του B. Obama, ο Chris Delarocca καθηγητής του Πανεπιστημίου της Βοστώνης και ο Theo Vassilakis επιχειρηματίας και expert σε Big Data...

«Η έμπνευσή μου για τα συνέδρια που έχω δημιουργήσει έως τώρα όπως το TED, TEDMED, καθώς και το πιο πρόσφατο 555 conference βασίζεται στον διάλογο που γεννήθηκε στην Αθήνα με συνομιλητές τον Αριστοτέλη, τον Πλάτωνα και τον Σωκράτη» μας είπε ο Richard Wurman.

«Πιστεύουμε με πάθος ότι οι ιδέες έχουν τη δύναμη να αλλάξουν νοοτροπίες, να αλλάξουν προς το καλύτερο τον τρόπο που ζούμε και, τελικά, να κάνουν τον κόσμο καλύτερο. Γι' αυτό αποφασίσαμε πριν από 4 χρόνια να ξεκινήσουμε τη μεγάλη διαδρομή του TEDx Academy, προσφέροντας έμπνευση, γνώση και δίνοντας την ευκαιρία στην Ελληνική κοινότητα να ζήσει από κοντά την εμπειρία μιας διοργάνωσης TEDx» σχολιάζει η Νίκη Συροπούλου, επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής του TEDx Academy.

H φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στην αίθουσα «Αλεξάνδρα Τριάντη» χωρητικότητας 1.450 ατόμων, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε περισσότερο κόσμο να την παρακολουθήσει από κοντά.

Η διαδικασία αιτήσεων συμμετοχής έχει ξεκινήσει από τις 17 Ιουνίου από την ιστοσελίδα
www.tedxacademy.com. Ειδικά φέτος, θα διατεθούν 100 προσκλήσεις δωρεάν, για φοιτητές και ανέργους. Πηγή: skai.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com