Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΤΟΜΑ ΣΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ»

Εκατοντάδες άνθρωποι έχουν συγκεντρωθεί στα αρχαία ερείπια των Μάγια στην Κεντρική Αμερική και αλλού, την ημέρα που οι Μάγια προέβλεψαν ότι θα έρθει το τέλος του κόσμου. Η ημερομηνία 21 Δεκεμβρίου 2012 σηματοδοτεί για πολλούς το τέλος του ημερολογίου του πολιτισμού των Μάγια.

Φαινόμενα υστερίας έχουν καταγραφεί σε πολλές χώρες, εξαιτίας της «προφητείας» των Μάγια.

Παρά το γεγονός ότι οι φήμες ήθελαν τον κόσμο να τελειώνει στις 13:11 ώρα Ελλάδος, εκατοντάδες άτομα έχουν συγκεντρωθεί στην πόλη Μέριδα του Μεξικού, περίπου 1,5 ώρα μακριά από τα ερείπια των Μάγια, Τσίτσεν Ίτσα.

«Η διαγαλακτική γέφυρα έχει εδραιωθεί» δήλωσε νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, ο Αλμπέρτο Αριμπαλτσάνγκα, πνευματιστής. «Ο κόσμος θα μας πάει σε ένα υψηλότερο επίπεδο δονήσεων, όπου η ανθρωπότητα θα είναι λαμπερή, χαρούμενη» πρόσθεσε.

Στη γειτονική Γουατεμάλα, χιλιάδες συγκεντρώθηκαν στα ερείπια των Μάγια, Τικάλ, στη ζούγκλα.

Πληροφορίες αναφέρουν, όμως, ότι οι συγκεντρωμένοι ήταν λιγότεροι από τους δημοσιογράφους.

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, περίπου 570 ρεπόρτερ κινούνται άσκοπα στο χωριό Κιρκιντζέ, ένα από τα δύο που πολλοί ισχυρίζονται ότι θα γλίτωνε από μία πιθανή καταστροφή (το άλλο βρίσκεται στη Γαλλία).

Συνολικά, 33 σχολεία στο Μίσιγκαν έκλεισαν νωρίτερα για διακοπές, καθώς οι Αρχές εξέφρασαν φόβους ότι τα φαινόμενα υστερίας θα μπορούσαν να προκαλέσουν προβλήματα στη λειτουργία των σχολείων.

Στην Κίνα περισσότερα από 1.000 μέλη θρησκευτικής οργάνωσης συνελήφθησαν επειδή διέρρεαν φήμες περί επικείμενου τέλους του κόσμου.

Στη Μόσχα διοργανώνεται 24ωρο πάρτι για το τέλος του κόσμου. Πηγή: tanea.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com