Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ 2012 ΤΟΥ REUTERS

Η αγωνία της Ελλάδας στον καιρό της κρίσης κυριαρχεί και στο βίντεο του διεθνούς πρακτορείου ειδήσεων Reuters με τα μεγαλύτερα γεγονότα της χρονιάς που φεύγει.

Οι διαδηλώσεις στην Αθήνα, τα επεισόδια στην καρδιά της πόλης, η απόγνωση των πολιτών από τη λαίλαπα των μέτρων λιτότητας που οδήγησαν χιλιάδες ανθρώπους σε κατάσταση φτώχιας κυριαρχούν στις εικόνες του βίντεο που επέλεξαν οι δημοσιογράφοι του πρακτορείου, για να αποτυπώσουν σε λίγα δευτερόλεπτα τα σημαντικότερα γεγονότα του 2012.

Στις εικόνες της διεθνούς ειδησεογραφίας κυριαρχεί το ναυάγιο του Costa Concordia, η επανεκλογή του Μπαράκ Ομπάμα στις ΗΠΑ, αλλά και οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου.

Δεν λείπουν σκηνές πολέμου από τη Συρία, τον Λίβανο, την Αίγυπτο και τη Νότια Αφρική, όπου οι κινητοποιήσεις των εργατών στα ορυχεία οδήγησαν σε άγριες συγκρούσεις με την αστυνομία.

Το άλμα του ατρόμητου Φέλιξ, που κατέρριψε το ρεκόρ για ελεύθερη πτώση από το μεγαλύτερο ύψος, αλλά και οι εικόνες καταστροφής του τυφώνα Σάντι στη Νέα Υόρκη ολοκληρώνουν τις επιλογές των δημοσιογράφων του πρακτορείου.


Πηγή: madata.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com