Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2012

ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ

Προβλήματα στις μετακινήσεις θα προκαλέσουν οι απεργιακές κινητοποιήσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς από τη Δευτέρα. Στην απεργία συμμετέχουν τα μέσα σταθερής τροχιάς (Μετρό, τραμ, ηλεκτρικός), ο ΟΣΕ καθώς και τα ταξί. Αποφάσεις για κινητοποιήσεις αναμένονται τη Δευτέρα και από τα σωματεία των εργαζομένων στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ...

Συγκεκριμένα, ακινητοποιημένα θα παραμείνουν τη Δευτέρα και την Τρίτη το μετρό, ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και το τραμ.

Τη Δευτέρα αναμένονται αποφάσεις για κινητοποιήσεις και από τα σωματεία των εργαζομένων στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ προσανατολίζονται σε 48ωρη απεργία την Τρίτη και Τετάρτη.

Επίσης, χειρόφρενο τραβούν τα ταξί από τις 5 το πρωί της Δευτέρας έως τις 5 το πρωί της Τετάρτης.

Πάντως, οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς εξετάζουν το ενδεχόμενο τη δεύτερη μέρα της απεργίας να λειτουργήσει για κάποιες ώρες ένα από τα μέσα σταθερής τροχιάς, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι πολίτες που θέλουν να συμμετάσχουν στις διαδηλώσεις.

Τα σωματεία καλούν τους εργαζόμενους να πάρουν μαζικά μέρος στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη το πρωί στο Πεδίον του Άρεως, αλλά και στο απογευματινό συλλαλητήριο της Τετάρτης.

Από τις 10:00 έως τις 13:00 το μεσημέρι της Τρίτης πραγματοποιούν στάση εργασίας οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.
Επίσης, τα τρένα του ΟΣΕ και ο προαστιακός θα ακινητοποιηθούν από τα ξημερώματα της Τρίτης, καθώς οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν 48ωρη απεργία.

Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα παραμείνουν τα πλοία την Τρίτη και Τετάρτη, καθώς η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ), αποφάσισε τη συμμετοχή των ναυτεργατών, στη 48ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Σε κινητοποιήσεις προχωρούν και οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) την Τρίτη και την Τετάρτη.

Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία την Τρίτη και στάση εργασίας την Τετάρτη από τις 11:00 το πρωί έως τις 16:00 το απόγευμα. Πηγή: in.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com