Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Aλλάζει το σκηνικό του καιρού σε όλη τη χώρα. Το Σαββατοκύριακο βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές αναμένεται να εκδηλωθούν σχεδόν σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα...

Ειδικότερα, το Σάββατο στη δυτική Ελλάδα, τη Θεσσαλία, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία και την κεντρική Στερεά Ελλάδα προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές.

Τα φαινόμενα αυτά σταδιακά θα επεκταθούν στην ανατολική Μακεδονία, την ανατολική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο.

Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται αραιές νεφώσεις που αργότερα κατά τόπους θα πυκνώσουν και είναι πιθανό να βρέξει στη Θράκη (κυρίως στις δυτικές περιοχές) και το βορειοδυτικό Αιγαίο.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά Ν-ΝΑ 4 με 6 μποφόρ και στα υπόλοιπα από διάφορες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.

Στην Αθήνα θα υπάρχει αυξημένη συννεφιά.

Στη Θεσσαλονικη προβλέπεται βροχή και πιθανή καταιγίδα

Την Κυριακή στο Ιόνιο, την ηπειρωτική Ελλάδα και το ΒΔ Αιγαίο προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές.

Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως στις δυτικότερες περιοχές των Κυκλάδων και της Κρήτης.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά Α-ΝΑ 3 με 4μποφόρ στρεφόμενοι αργότερα σε ΒΔ και στα υπόλοιπα Β-ΒΑ έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση σε όλη τη χώρα.
Στην Αθήνα προβλέπεται συννεφιά νωρίς το πρωί, βροχή και πιθανή ισχυρή καταιγίδα αλλά και διαστήματα με καθαρό καιρό για το υπόλοιπο της ημέρας.

Στην Θεσσαλονικη θα επικρατεί ασθενής βροχή.

Τη Δευτέρα προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στην ανατολική και τη βόρεια Ελλάδα.

Πρόσκαιρες καταιγίδες στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν Β-ΒΔ 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση στα ανατολικά.

Την Τρίτη και την Τετάρτη η δομή της ατμόσφαιρας πάνω από τη χώρα θα είναι ασταθής με αποτέλεσμα την εκδήλωση σποραδικών όμβρων και μεμονωμένων καταιγίδων κυρίως στα ηπειρωτικά τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν Β-ΒΔ 3 με 5 μποφόρ και πιθανώς στα νοτιοδυτικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Πηγή: tanea.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com