Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012

ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ: ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ ΣΕ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΠΟΛΗΣ Ο ΙΦΙΚΡΑΤΗΣ ΑΜΥΡΑΣ

Κορυφώνεται η αντιπαράθεση μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ καθώς πριν από λίγο ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. κ. Γιάννης Μιχελάκης κατήγγειλε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Ιφικράτη Αμυρά, για τη δημόσια παρέμβασή μέσω βίντεο στο οποίο παρακινεί ομάδες πολιτών σε αντάρτικο πόλεων...

Στο βίντεο ο κ. Αμυράς εμφανίζεται να ζητά από τους πολίτες να πάρουν όπλα, μαχαίρια και τσεκούρια και να προβούν σε πυρπολήσεις και καταλήψεις δημοσίων κτηρίων και να κάνουν απαγωγές πολιτών.

Η αντίδραση της Ν.Δ. ήταν άμεση, αλλά και σκληρή από την πλευρά του Γιάννη Μιχελάκη, ο οποίος δήλωσε:

«Σοκ προκαλεί η σημερινή αποκάλυψη, ότι ο κ. Ιφικράτης Αμυράς, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, σε δημόσια παρέμβασή του, καλεί ομάδες πολιτών να κάνουν αντάρτικο πόλεων, να προμηθευτούν όπλα, μαχαίρια, τσεκούρια, μολότοφ, να προβούν σε εκτελέσεις, να πυρπολούν δημόσια κτήρια, να κάνουν απαγωγές πολιτών και κάθε άλλο αδίκημα του ποινικού κώδικα. Φαίνεται μάλιστα, ότι ο κ. Ιφικράτης Αμυράς, διατηρεί προνομιακή σχέση με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα. Αρχικά, άλλωστε, είχε περιληφθεί στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄ Αθήνας, όπως αυτό ανακοινώθηκε με επίσημο δελτίο Τύπου στα ΜΜΕ (και δημοσιεύτηκε στις 21/4 στην ηλεκτρονική έκδοση της κομματικής εφημερίδας «Αυγή», και σε όλα τα ΜΜΕ) αλλά μετά από το σάλο που προκλήθηκε, αποσύρθηκε διακριτικά, χωρίς όμως να διαγραφεί ποτέ. Ο ΣΥΡΙΖΑ τέτοιες απόψεις τις αποσιωπά, αλλά δεν τις καταδικάζει. Τις υποθάλπει και τις ενθαρρύνει. Οι πολίτες όμως έχουν καταλάβει. Το σοκ που προκαλούν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι περιθωριακές συνιστώσες του στους Έλληνες πολίτες, άλλοτε ως οπαδοί του τρομοκράτη Κουφοντίνα, άλλοτε ως καθοδηγητές αντάρτικου πόλεων, άλλοτε ως προστάτες των κουκουλοφόρων, συγκλονίζει τους Έλληνες. Οι πρακτικές, όμως, αυτές δεν θα περάσουν».


Πηγή: parapolitika.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com