Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

ΤΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Διαδοχικές συναντήσεις πραγματοποιεί από το πρωί ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός, Παναγιώτης Πικραμμένος, στο γραφείο του στη Βουλή, με τους πολιτικούς αρχηγούς ενόψει του Συμβουλίου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης την Τετάρτη 23 Μαΐου, και της έναρξης της προεκλογικής περιόδου.

Έπειτα από τη συνάντησή της στις 9.30 με τον κ. Πικραμμένο, η εκπρόσωπος των Οικολόγων Πράσινων, Ιωάννα Κοντούλη, αποκάλυψε ότι ζήτησε την απομάκρυνση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, στρατηγού Φράγκου Φραγκούλη, από την υπηρεσιακή κυβέρνηση.

Όπως είπε, ο κ. Φραγκούλης είχε κατά το παρελθόν υπερασπιστεί εθνικιστικά συνθήματα που έχουν δημιουργήσει προβλήματα στην εξωτερική πολιτική της Ελλάδας.

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, εξερχόμενος από την συνάντησή του με τον κ. Πικραμμένο, τόνισε ότι «παρά τις περιορισμένες δυνατότητες της υπηρεσιακής κυβέρνησης αυτή οφείλει να «αξιοποιήσει τις διεθνείς συγκυρίες».

Τόνισε μάλιστα πως πρέπει να υπάρξει ένα πενταετές αναπτυξιακό πρόγραμμα που θα υποστηριχθεί από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων.

Εγγυητής της εθνικής σταθερότητας της χώρας δήλωσε ο Πάνος Καμμένος ότι θα αποτελέσουν οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες», έπειτα από τη συνάντησή του με τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό, Π. Πικραμμένο.

Ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», αμέσως μετά τη συνάντηση δήλωσε ότι πρέπει να αντιληφθεί η Ε.Ε και οι εταίροι μας ότι πρέπει να λειτουργήσουν ως εταίροι και όχι ως εκπρόσωποι των τραπεζιτών.

Οποιαδήποτε κυβέρνηση βγει από τις εκλογές του Ιουνίου θα αποδεχθεί τελικά τις δεσμεύσεις των Mνημονίων, προέβλεψε η γ.γ. του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, μετά τη συνάντησή της με τον πρωθυπουργό.

Προκάλεσε τα κόμματα να πουν ότι δεν θα τους δεσμεύσουν οι αποφάσεις των προηγούμενων κυβερνήσεων και τόνισε ότι η ανάπτυξη για την οποία μίλησε ο αμερικανός πρόεδρος τελικά θα οδηγήσει σε μεγέθυνση της στρέβλωσης στην ελληνική κοινωνία.

Κατηγόρησε την κεντροδεξιά αλλά και την ξεπλυμένη - όπως είπε- σοσιαλδημοκτία ότι μετεκλογικά έχουν στόχο να δημιουργήσουν μια Ελλάδα με εξαιρετικά αποδυναμωμένο ΚΚΕ. Πηγή: skai.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com