Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ

Συννεφιά, χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες, βροχές και καταιγίδες με ανέμους μέχρι και 8 Μποφόρ είναι η πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για σήμερα και αύριο. Σταδιακή βελτίωση αναμένεται από το απόγευμα στη Δ. Ελλάδα και από αύριο στην υπόλοιπη χώρα...

Η αναλυτική πρόγνωση καιρού από την ΕΜΥ έχει ως εξής:

Αττική

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανώς στα βόρεια να είναι πρόσκαιρα έντονα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμναθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά του νομού οπού τα φαινόμενα πιθανώς να είναι έντονα. Οι καιρικές συνθήκες αναμένεται να βελτιωθούν από το απόγευμα.

Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 4 με 6 και πρόσκαιρα στα δυτικά 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές κυρίως στα θαλασσιά και παράκτια της κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Βελτίωση από το απόγευμα και από τα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 6 πρόσκαιρα 7 μποφόρ και πρόσκαιρα στην κεντρική Μακεδονία 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές ώρες με τοπικούς βροχές κυρίως στα ορεινά της δυτικής Πελοποννήσου.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 και τοπικά στο Ιόνιο 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα κυρίως στην ανατολική Θεσσαλία την ανατολική Στερεά και την Εύβοια θα είναι κατά τόπους έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα βόρεια πρόσκαιρα 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα νοτιά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμναθεί από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι πρόσκαιρα έντονα, το απόγευμα όμως θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε βορείους και στα βόρεια θα ενισχυθούν πρόσκαιρα στα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Πηγή: tanea.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com