Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ – ΠΑΠΟΥΛΙΑ

Χωρίς δηλώσεις ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, η οποία διήρκεσε μία ώρα και 15 λεπτά. Τη συνάντηση απασχόλησαν όλα τα σημαντικά θέματα που τίθενται στο δημόσιο διάλογο κατά τη διάρκεια των διερευνητικών εντολών, της διαφαινόμενης σύσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας με τους πολιτικούς αρχηγούς, αλλά και το ενδεχόμενο νέων εκλογών...

«Ήρθα να σας ενημερώσω για τις εξελίξεις στην οικονομία, στο χρηματοπιστωτικό σύστημα και στις διεθνείς αγορές, καθώς και για ζητήματα οικονομικής και εξωτερικής πολιτικής, που απαιτούν άμεση αντιμετώπιση», δήλωσε ο Λουκάς Παπαδήμος, κατά την είσοδό του στο γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο πρωθυπουργός, κατά τη χειραψία με τον κ. Παπούλια τον ρώτησε: «Πώς είστε;» και ο κ. Παπούλιας απάντησε: «Των πραγμάτων δοθέντων...».

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο κ. Παπαδήμος ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για το ομόλογο των 435 εκατ. ευρώ που λήγει την επόμενη εβδομάδα και δεν έχει περιληφθεί στο «κούρεμα», για την κατάσταση στο τραπεζικό τομέα, για τα διαθέσιμα που έχει το ελληνικό κράτος στα ταμεία του, καθώς και για τα θέματα που θα απασχολήσουν τις επικείμενες Συνόδους Κορυφής του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε., και τον τρόπο που θα εκπροσωπηθεί η χώρα.

Κατά τις ίδιες πηγές, ο κ. Παπαδήμος δεν αποκλείεται να ενημερώσει τηλεφωνικά για τα ίδια ζητήματα τους πολιτικούς αρχηγούς.

Αδιευκρίνιστο, τέλος, είναι αν ο κ. Παπαδήμος εξέφρασε στον Κάρολο Παπούλια την επιθυμία του να μην παραμείνει ως υπηρεσιακός πρωθυπουργός, στην περίπτωση που δεν επιτευχθεί σχηματισμός κυβέρνησης και προκύψουν νέες εκλογές. Πηγή: tvxs.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com