Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΛΟΝΔΙΝΟ: ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΙΘΑΝΗΣ ΟΜΗΡΙΑΣ

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση της μητροπολιτικής αστυνομίας του Λονδίνου για περιστατικό πιθανής ομηρίας στην Tottenahm Court Road στο κέντρο της βρετανικής πρωτεύουσας...


Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ένας άνδρας άρχισε να πετάει κομπιούτερ και άλλο εξοπλισμό από το παράθυρο του πέμπτου ορόφου κτηρίου γραφείων. Οι ίδιοι ανέφεραν επίσης ότι ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου κρατά ομήρους τέσσερα άτομα, ενώ απειλεί να ανατινάξει φιάλες υγραερίου. Η αστυνομία πάντως, δεν ήταν σε θέση να πει οτιδήποτε για τις αναφορές αυτές περί ομηρίας.

Η περιοχή γύρω από το κτήριο έχει εκκενωθεί και ήδη στο σημείο έχουν φθάσει -εκτός από ισχυρές αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις- ειδικός διαπραγματευτής της αστυνομίας, καθώς και ομάδα με εκπαιδευμένο σκύλο στην ανίχνευση εκρηκτικών. Σύμφωνα εξάλλου με πληροφορίες, στα γύρω κτήρια έχουν λάβει θέσεις και ελεύθεροι σκοπευτές της αστυνομίας.

Λίγο αργότερα, η μητροπολιτική αστυνομία ανακοίνωσε ότι έχει ταυτοποιήσει το δράστη, ενώ η Υπηρεσία Αμεσης Βοήθειας (London Ambulance Service) επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχουν τραυματισμοί κατά τη διάρκεια του επεισοδίου.

Όλες δυνάμεις ασφαλείας είναι σε κατάσταση αναμονής. Πηγή: naftemporiki.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com