Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΗΠΑ: ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΚΥΒΕΡΝΟΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΝ

Τον «κώδωνα του κινδύνου»κρούουν αμερικανοί εμπειρογνώμονες για το ενδεχόμενο όχι συμβατικού πολέμου, αλλά κυβερνοπολέμου με το Ιράν...

«Η Τεχεράνη διεξάγει αγώνα δρόμου για να αποκτήσει την απαραίτητη τεχνογνωσία για την εξαπόλυση μιας καταστροφικής κυβερνοεπίθεσης στις ΗΠΑ και τους συμμάχους της» δήλωσαν την Πέμπτη σε ακρόαση του Κογκρέσου.

«Τα τελευταία τρία χρόνια, το ιρανικό καθεστώς επένδυσε με ένταση σε απόκτηση αμυντικών και επιθετικών δυνατοτήτων στο κυβερνοδιάστημα» δήλωσε ο πρόεδρος της Αμερικανικής Επιτροπής Εξωτερικής Πολιτικής Ιλάι Μπίλμαν.

«Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ότι σήμερα οι ηγέτες του όλο και περισσότερο εμφανίζονται να βλέπουν τον κυβερνοπόλεμο ως ένα δυναμικό εργαλείο ανάληψης δράσης κατά των Ηνωμένων Πολιτειών» πρόσθεσε κατά τη διάρκεια ακρόασης σε μια υποεπιτροπή για την Εσωτερική Ασφάλεια.

Στο μεταξύ, ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων του Ισραήλ αντιστράτηγος Μπένι Γκάντζ, υπαινίχθηκε την Πέμπτη ότι και άλλες χώρες θα μπορούσαν να υποστηρίξουν την ανάληψη στρατιωτικής δράσης κατά του Ιράν. Πηγή: skai.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com