Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΠΥΡΡΟΣ: ΒΑΣΑΝΟ ΕΙΝΑΙ, ΟΧΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ

Η αίσθηση καθήκοντος στις δύσκολες ώρες που διέρχεται η πατρίδα είναι ο κυριότερος λόγος που επικαλείται σε επιστολή του που δόθηκε στη δημοσιότητα, ο ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους αποδέχθηκε την πρόταση του Ευάγγελου Βενιζέλου να τεθεί επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ...

"Επέλεξα να πάω τώρα που άλλοι φεύγουν φοβισμένοι μπροστά στην ευθύνη και στην οργή. Δεν έχω να κερδίσω κάτι από την πολιτική. Και ίσως έχω να προσφέρω περισσότερα από αυτά που θα χάσω. Θα το δούμε. Αν η πολιτική είναι το μέσο με το οποίο αλλάζουμε τα πράγματα, τότε οφείλω να συμμετάσχω. Βάσανο είναι, όχι προνόμιο. Είναι περιπέτεια, όχι καταφυγή. Δεν έχω ανάγκη να μπω στην πολιτική".

"Η πατρίδα είναι που έχει ανάγκη και μας χρειάζεται όλους. Αισθάνομαι υποχρεωμένος να βγω μπροστά, να εκπροσωπήσω την Ελλάδα που μπορεί να καταφέρει ακόμα και όταν οι συνθήκες είναι αντίξοες και οι πιθανότητες εις βάρος της. Να θυμίσω σε όλους ότι η σκληρή δουλειά, η μεθοδικότητα και η προσήλωση σε στόχους οδηγούν σε θεαματικά αποτελέσματα", αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει ότι η προσπάθεια που χρειάζεται η χώρα είναι εθνική κι όχι προσωπική.

"Τα προσωπικά μου όνειρα έχουν εκπληρωθεί. Μπαίνω στη Βουλή για να συμπαρασταθώ σε κοινωνικές ομάδες, αλλά και για να κινητοποιήσω κοινωνικές δυνάμεις. Για να μιλήσω στη νεολαία και στην ομογένεια και να μεταφέρω τις ιδέες τους στη Βουλή. Για να πείσω ότι η Ελλάδα που σφίγγει τα δόντια και επιμένει, στο τέλος μπορεί να τα καταφέρει. Να το πω στο εξωτερικό και να το δείξω σε όσους με ξέρουν. Και πρώτα από όλα να το μοιραστώ μαζί σας", τονίζει στην επιστολή του ο Πύρρος Δήμας.

Η πρόταση, όπως λέει του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, τον βρήκε στις ΗΠΑ όπου βρίσκεται για εορταστικές εκδηλώσεις στην Ομογένεια και αναμένεται να επιστρέψει τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα. Πηγή: nooz.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com