Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012

"ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΡΟΕΔΡΟΣ" ΛΕΕΙ Η ΜΙΣΕΛ ΟΜΠΑΜΑ

Η Μισέλ Ομπάμα απέκλεισε το ενδεχόμενο να ακολουθήσει τα βήματα του συζύγου της και να είναι υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ, τονίζοντας ότι το να είναι κάποιος επικεφαλής της πρώτης παγκόσμιας δύναμης είναι "μια πραγματικά δύσκολη δουλειά"...

Η Ομπάμα έκανε τη δήλωση αυτή όταν ρωτήθηκε από ένα παιδί εργαζόμενου στο Λευκό Οίκο αν θα είναι υποψήφια για την αμερικανική προεδρία.

"Πραγματικά όχι", είπε. "Το να είσαι πρόεδρος είναι μια πολύ δύσκολη δουλειά, μια σημαντική δουλειά", πρόσθεσε.

Ο Μπαράκ Ομπάμα ορκίστηκε πρόεδρος των ΗΠΑ τον Ιανουάριο του 2009 και είναι υποψήφιος για μια δεύτερη θητεία στο Λευκό Οίκο στις προεδρικές εκλογές της 6ης Νοεμβρίου.

Η σύζυγός του φάνηκε σίγουρη για την επανεκλογή του.

"Πιστεύω ότι όταν λήξουν οι θητείες του, θα κάνουμε άλλα σημαντικά πράγματα, γιατί υπάρχουν πολλοί τρόποι να φανεί κανείς χρήσιμος σε αυτή τη χώρα και στον κόσμο, ακόμα και αν δεν είσαι πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών", επισήμανε, μιλώντας στο μικρό επισκέπτη του Λευκού Οίκου.

Η Χίλαρι Κλίντον είναι μέχρι τώρα η μόνη "Πρώτη Κυρία" που θέλησε να διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ. Παραιτήθηκε από την προσπάθειά της να πάρει το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος και ανέλαβε επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας στην κυβέρνηση του Μπαράκ Ομπάμα. Πηγή: nooz.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com