Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΕΦΕΔΡΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ "ΩΡΑ ΑΝΑΓΚΗΣ"

"Ανατριχίλα" έχει προκαλέσει η δήλωση του επικεφαλής της λεγόμενης "Πατριωτικής Πολιτοφυλακής", Γιώργου Ανεστόπουλου, ότι απόστρατοι στρατιωτικοί εκπαιδεύονται σε ερημικές τοποθεσίες για... έκτακτη ανάγκη...

Μιλώντας στον "Βήμα FM" ανέφερε ότι "θα αναλάβουμε ένοπλη δράση αν διασαλευτεί η δημόσια τάξη". Με το παραπάνω φαίνεται να εννοεί μία ευρεία γκάμα ενδεχομένων: από την πτώχευση, ως αυτονομιστικά κινήματα που ενδέχεται να εκδηλωθούν στη Βόρεια Ελλάδα και και νέα... Δεκεμβριανά.

Αναφέρει ότι εκπαιδεύονται με αυτοσχέδια όπλα (airsoft) ωστόσο ότι ενθαρρύνουν τα μέλη τους να αποκτούν όπλα με νόμιμο τρόπο και να εκπαιδεύονται κανονικά σε σκοπευτήρια, για... ώρα ανάγκης. "Αυτή τη στιγμή παντού στην Ελλάδα υπάρχουν εκατοντάδες ομάδες πολιτοφυλακής που εκπαιδεύονται με αυτόν τον τρόπο", σημειώνει.

"Εμείς ποντάρουμε σε μια κρίσιμη ώρα. Μόνο τότε θα ενεργοποιηθούμε. Το ποια είναι αυτή η κρίσιμη ώρα, περιμένουμε κάποιο χάος. Η χρεοκοπία αναγκαστικά θα οδηγήσει σε άσχημες καταστάσεις. Όταν έρθει εκείνη η κρίσιμη ώρα να είστε σίγουροι ότι κάθε Έλληνας σ' αυτόν τον τόπο θα έχει κι από ένα όπλο, όλα βρίσκονται την ώρα του πολέμου" λέει ο κ. Ανεστόπουλος.

"Δεν αρχόμαστε και δεν φερόμαστε από κανέναν. Ούτε είμαστε υπέρ να γκρεμιστούν οι θεσμοί. Αυτό που θέλουμε είναι να προχωρήσει αυτός ο λαός στην όποια αλλαγή θέλει να κάνει μέσα από αυτές τις κοινωνικές ζυμώσεις που γίνονται αυτό τον καιρό, αυτό το διάστημα να βρει μέσα από τις δημοκρατικούς θεσμούς το δρόμο του. Αλλά να μην ανακατευτεί κανείς μα κανείς άλλος στο χάος που θα επικρατήσει" προσθέτει.

Ως προς την εθνικοπατριωτική ατζέντα τους, είναι ενδεικτική η αποστροφή του λόγου του κ. Ανεστόπουλου: "Τις τελευταίες δεκαετίες μας έχουν συνηθίσει όλοι ως περιστερές στο Αιγαίο γι' αυτό και οι Τούρκοι έφτασαν μέχρι τη Ραφήνα. Καιρός να καταλάβουν ότι κι από την από 'δω πλευρά του Αιγαίου υπάρχουν και γεράκια. Πάντα υπήρχαν".

Περιττό να προστεθεί ότι ο κ. Ανεστόπουλος συμφωνεί με την πρόταση Καρατζαφέρη "κάθε Έλληνας, ένα όπλο".

"Καταρχήν συμφωνώ. Δεν είναι όμως τόσο απλό. Αν όποιος πάρει ένα πιστόλι, του δώσουν την άδεια, δεν θα γίνει, αυτομάτως, ράμπο. Συμφωνώ με τη γενική ιδέα. Αλλά από τη στιγμή που θα πούμε να οπλοφορεί ο πληθυσμός πρέπει να αρχίσει και μια ολόκληρη, τεράστια εκπαίδευση για να μπορεί ο άλλος να το χρησιμοποιήσει" αναφέρει. Πηγή: nooz.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com