Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

ΚΟΜΟΤΗΝΗ: ΕΝΟΠΛΟΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΟΜΗΡΟΥΣ ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ

Περιστατικό ομηρίας είναι σε εξέλιξη σε εργοστάσιο κατασκευής κάδων απορριμμάτων στη βιομηχανική περιοχή της Κομοτηνής.....

Δράστης είναι άνδρας 52 ετών που φέρει πάνω του κυνηγετική καραμπίνα και ο οποίος κρατάει ομήρους δύο εργαζόμενους στο εργοστάσιο.

Νωρίτερα, τραυμάτισε τον μεγαλομέτοχο της επιχείρησης στο στήθος και ένα Βούλγαρο εργάτη στο δεξιό μηρό. Και οι δύο νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής.

Το απόγευμα, με συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας απελευθερώθηκαν και δύο εργαζόμενες, που είχαν κρυφθεί σε αποθηκευτικό χώρο του εργοστασίου.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο δράστης είναι πρώην οδηγός της επιχείρησης, πατέρας δύο παιδιών και άνεργος επί οκτάμηνο. Εργαζόταν μέχρι τον περασμένο Φθινόπωρο στην επιχείρηση, οπότε και απολύθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετέβη σήμερα το μεσημέρι στην επιχείρηση για να ζητήσει δεδουλευμένα αλλά και την επάνοδό του στην εταιρία.

Το σημείο έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απ' όλη τη Θράκη με τη συνδρομή ομάδας των ΕΚΑΜ, ενώ επί τόπου βρίσκονται ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και πυροσβεστικά οχήματα για κάθε ενδεχόμενο. Επί τόπου βρίσκεται ομάδα διαπραγματευτών της ΕΛΑΣ, που προσπαθούν να έρθουν σε επαφή με τον 52χρονο, έτσι ώστε να τον πείσουν να παραδοθεί. Πηγή: naftemporiki.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com