Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ κακοποιών και αστυνομικών σημειώθηκε τα ξημερώματα στην παραλία Μαραθώνα...

Λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα αστυνομικοί εντόπισαν ένα όχημα μέσα στο οποίο επέβαιναν τρια άτομα τα οποία θεώρησαν ύποπτα και επιχείρησαν να τα ελέγξουν. Μόλις εκείνοι τους αντιλήφθηκαν ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα επιχειρώντας να διαφύγει.

Ξαφνικά ο ένας εκ των επιβαινόντων που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα πυροβόλησε κατά των αστυνομικών, οι οποίοι ανταπέδωσαν τα πυρά χωρίς να τραυματιστεί κανείς. Λίγο αργότερα οι δράστες εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο - για το οποίο δεν έχει δηλωθεί κλοπή - και τράπηκαν σε φυγή πεζή.

Επίσης τραυματισμένος από σφαίρα στο στήθος νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Αθηνών ένας Ιρακινός, τον οποίον πυροβόλησαν ληστές, το βράδυ της Τετάρτης, μέσα σε καφετέρια στην οδό Αχαρνών 40, στην Αθήνα.

Τρεις άγνωστοι (δύο άνδρες και μια γυναίκα), εισήλθαν στο κατάστημα ιδιοκτησίας αλλοδαπού, όπου πυροβόλησαν με πιστόλι και τραυμάτισαν τον Ιρακινό, θαμώνα του καταστήματος, και άρπαξαν τα κινητά τηλέφωνα από τους άλλους πελάτες.

Μέχρι στιγμής οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζονται την υπόθεση δεν έχουν εξακριβώσει εάν κίνητρο των δραστών είναι η ληστεία ή το ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ενώ για την αφαίρεση των κινητών πιθανολογούν ότι μπορεί να έγινε για να καθυστερήσουν τα θύματα να ενημερώσουν την αστυνομία. Πηγή: tovima.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com