Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

ΙΤΑΛΙΑ: ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ 95 ΑΚΙΝΗΤΑ!

Αίσθηση έχει προκαλέσει στην Ιταλία δημοσίευμα της εφημερίδας Libero, σύμφωνα με το οποίο ο υφυπουργός Υποδομών της κυβέρνησης του Μάριο Μόντι, Γκουίντο Ιμπρότα, έχει στην ιδιοκτησία του 95 ακίνητα...

Σχολιάζοντας το δημοσίευμα, ο ιταλός υφυπουργός - με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Corriere della Sera" ανέφερε ότι "δεν είναι πλούσιος και τα ακίνητα αποκλειστικής ιδιοκτησίας του στην πραγματικότητα είναι μόνο δεκαέξι".

Ο Ιμπρότα προσθέτει ότι "σε ό,τι αφορά άλλα δεκαέξι σπίτια, το ποσοστό ιδιοκτησίας του δεν ξεπερνά το 8,33% ενώ το σύνολο των περιουσιακών του στοιχείων είναι αποτέλεσμα οικογενειακής κληρονομιάς, καθώς ο πατέρας του ήταν ιδιοκτήτης οικοδομικής εταιρίας".

Στην λίστα προστίθενται ένα σπίτι στην Ρώμη και ένα στην Τοσκάνη, 22 γκαράζ και 23 αποθήκες - όλα σχεδόν με ποσοστό ιδιοκτησίας 8,33% - τέσσερις αυλές κ.ά.

"Η φορολογική μου δήλωση δεν ξεπερνά τις 249.000 ευρώ: 149.000 από τον μισθό μου και άλλες 100.000 ευρώ από τα περιουσιακά μου στοιχεία", ολοκληρώνει ο Ιμπρότα, με καταγωγή από την Νάπολη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ο ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Μόντι έχει ετήσιο συνολικό εισόδημα 367.993 ευρώ και είναι ιδιοκτήτης, μαζί με την σύζυγό του και την αδελφή του, είκοσι τριών ακινήτων. Πηγή: nooz.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com