Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

ΗΠΑ: ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ

Ο υπουργός Αμυνας των ΗΠΑ, Λίον Πανέτα, αρνήθηκε την Πέμπτη οποιαδήποτε αμερικανική ανάμειξη στην προχθεσινή δολοφονία πυρηνικού επιστήμονα στην Τεχεράνη, ο οποίος εργαζόταν για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν...

Ερωτηθείς από στρατιωτικό στην αμερικανική βάση του Φορτ Μπλις, στο Τέξας, στη διάρκεια συνάντησης με στρατιώτες, ο υπουργός Άμυνας δήλωσε ότι «οι ΗΠΑ δεν είναι με κανέναν τρόπο αναμεμειγμένες στη δολοφονία που έγινε εκεί. Δεν ξέρω ποιος ακριβώς εμπλέκεται. Κάτι έχουμε στον νου μας, αλλά δεν ξέρουμε ποιος ακριβώς είναι».

Ο πυρηνικός επιστήμονας Μοσταφά Αχμαντί Ροσάν σκοτώθηκε την Τετάρτη από έκρηξη μαγνητικής βόμβας που είχε τοποθετηθεί στο αυτοκίνητό του.

Τρεις άλλοι επιστήμονες, δύο από τους οποίους ήταν αναμεμειγμένοι στο πυρηνικό πρόγραμμα, έχουν δολοφονηθεί από τον Ιανουάριο του 2010 σε παρόμοιες επιθέσεις στο Ιράν.

Ο πνευματικός ηγέτης του Ιράν, αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, κατηγόρησε την Πέμπτη τη CIA και την ισραηλινή Μοσάντ ότι βρίσκονται πίσω από αυτή τη δολοφονία. Πηγή: tovima.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com