Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

ΗΠΑ: ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ

Οι κάτοικοι του Λονγκ Άιλαντ είχαν προγραμματίσει να συναντηθούν την Τρίτη, προκειμένου να πραγματοποιήσουν μια τελετή στη μνήμη των θυμάτων που σκοτώθηκαν πιθανώς από έναν κατά συρροή δολοφόνο, ο οποίος έχει τρομοκρατήσει την περιοχή...

Αντί για αυτό τίμησαν τη μνήμη της Σάναν Γκίλμπερτ, της 11ης γυναίκας, η σορός της οποίας ανακαλύφθηκε στο Λονγκ Άιλαντ.

Η Σ. Γκίλμπερτ είναι αυτή που βοήθησε άθελά της να λυθεί ένα μέρος του μυστηρίου που περιβάλλει τη σειρά εγκλημάτων στην περιοχή.

Λίγες ώρες πριν την προγραμματισμένη συγκέντρωση, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι βρήκε τη σορό (ή ότι είχε απομείνει) της Σάναν Γκίλμπερτ, μίας ιερόδουλης από το Νιού Τζέρσι, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί τον Μάιο του 2010.

Αναζητώντας την 24χρονη τότε Γκίλμπερτ, οι ερευνητές ανακάλυψαν τις σορούς άλλων δέκα ατόμων, ανάμεσά τους οκτώ γυναικών, ενός παιδιού κάτω των τριών ετών και ενός άνδρα που φορούσε γυναικεία ρούχα.

Αυτό οδήγησε τις Αρχές στην υπόθεση ότι έχουν να κάνουν με σίριαλ κίλερ.

Το παιδί συνδέθηκε με εξετάσεις DNA με μία από τις γυναίκες-θύματα.

Τα πτώματα είχαν πεταχτεί δίπλα σε δρόμο στην παραλία Γκίλγκο, ενώ ανθρώπινα μέλη ανακαλύφθηκαν στο Φάιρ Άιλαντ, περίπου 80 χιλιόμετρα μακριά.

Δεν είναι, ωστόσο, βέβαιο ότι και η Σ.Γκίλμπερτ υπήρξε θύμα κατά συρροή δολοφόνου.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι η νεαρή κοπέλα πνίγηκε στην προσπάθειά της να περάσει μια βαλτώδη έκταση.

«Περπάτησε για μισό μίλι, τρία τέταρτα ενός μιλίου, μέσα σε αυτή τη λάσπη» είπε σε συνέντευξη Τύπου ο ερευνητής της αστυνομίας, Ρίτσαρντ Ντόρμερ.

«Θα ήταν πολύ εύκολο να εξαντληθεί, να πέσει και να μην μπορεί να κινηθεί παραπέρα» τόνισε, λέγοντας ότι η θεωρία αυτή υποστηρίζεται και από την τοποθεσία όπου βρέθηκε το θύμα.

Αμφιβολίες για το εάν ο θάνατος είναι τυχαίος, εξέφρασε η Μαρί Γκίλμπερτ, μητέρα του θύματος.

Η κόρη της είχε χτυπήσει την πόρτα ενός κατοίκου της περιοχής την 1η Μαΐου 2010. Έλεγε συνέχεια: «βοήθησέ με» θυμάται ο Γκας Κολέτι.

Όταν προσπάθησε να καλέσει τις Πρώτες Βοήθειες η κοπέλα έφυγε τρέχοντας. Από τότε τα ίχνη της είχαν χαθεί. Πηγή: tovima.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com