Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο Δ. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΟΝ ΑΔΕΙΑΖΕΙ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Την παραίτηση του από τη θέση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών, υπέβαλε ο Δημήτρης Γεωργακόπουλος με τον υπουργό Οικονομικών να την κάνει αποδεκτή. Ο Δημ. Γεωργακόπουλος, υπεύθυνος επί Φορολογικών & Τελωνειακών Θεμάτων, υπέβαλε την παραίτηση του για προσωπικούς λόγους αλλά πηγές προσκείμενες σε αυτόν τόνιζαν πως στην ουσία ήταν παραγκωνισμένος και χωρίς αρμοδιότητες...

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι προτάσεις που είχε υποβάλει για την βελτίωση του εισπρακτικού μηχανισμού δεν είχαν ληφθεί υπόψη και μόλις πρόσφατα του δόθηκαν κάποιες αρμοδιότητες στον εισπρακτικό μηχανισμό που ωστόσο ήταν τυπικού χαρακτήρα.

Αργότερα όμως, κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών, δήλωναν πως ζητήθηκε η παραίτηση του γ.γ. από τον Γ. Παπακωνσταντίνου καθώς η απόδοση του κρίθηκε μη ικανοποιητική. Προσθέτουν παράλληλα ότι οι αρμοδιότητες του ήταν αυτές που ανέκαθεν είχε ο γ.γ. του υπουργείου οικονομικών.

Σε ερώτηση που έγινε στον Γ. Πεταλωτή, αρκέστηκε να πεί πως η παραίτηση υπεβλήθη για προσωπικούς λόγους και έγινε δεκτή.

Ο Δ. Γεωργακόπουλος είναι από τα παλαιότερα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, καθώς διετέλεσε βουλευτής από το 1981 έως το 2007 καθώς και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κόμματος.Επίσης έχει διατελέσει υφυπουργός Οικονομικών και υφυπουργός Ανάπτυξης. Πηγή: enet.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com