Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

58 ΑΔΕΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ «ΜΟΙΡΑΖΕΙ» ΑΥΡΙΟ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Άδειες εκμετάλλευσης περιπτέρων σε 58 δικαιούχους θα διανείμει αύριο το μεσημέρι ο νομάρχης της Θεσσαλονίκης, στην αίθουσα του νομαρχιακού συμβουλίου. Η Διεύθυνση Πολιτικών Δικαιωμάτων της νομαρχίας, που είναι αρμόδια για τις αποφάσεις χορήγησης αδειών εκμετάλλευσης σχολαζόντων περιπτέρων, ανακοίνωσε ότι "συνολικά υπήρχαν προς διάθεση 58 περίπτερα εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης και άλλα 50 στα τοπικά διαμερίσματα των δήμων"...

Από αυτά χορηγήθηκαν 50 από τα περίπτερα της πόλης και οκτώ από τα περίπτερα της υπαίθρου, καθώς τα υπόλοιπα που βρίσκονται στην ύπαιθρο δε ζητήθηκαν. Παρόλ' αυτά τρία άτομα που είχαν υποβάλει αιτήσεις απορρίφθηκαν, γιατί σύμφωνα με τη νομαρχία, "δεν πληρούσαν τις νόμιμες προυποθέσεις".

Οι δικαιούχοι, διαβεβαιώνει η αρμόδια υπηρεσία, ότι εμπίπτουν στις κατηγορίες που ορίζει ο νόμος (ανάπηροι πολέμου, ανάπηροι ειρηνικής περιόδου, Δημοκρατικού Στρατού, αμάχου πληθυσμού, θυμάτων αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης κλπ).

Ο νόμος 3648/2008 συμπεριλαμβάνει και άλλες κατηγορίες που θα μπορούν στο εξής να διεκδικήσουν τη χορήγηση αδειών περιπτέρων, δηλαδή:

* Πολεμιστές της Κύπρου

* Άτομα με αναπηρία

* Πολύτεκνοι (δεν εφαρμόστηκε ακόμη).

Μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών από τους δήμους για την αποδοχή των νέων θέσεων περιπτέρων, θα ξεκινήσει η διάθεση των νέων θέσεων περιπτέρων, που ανέρχονται σε 54 περίπτερα για όλο το νομό. Πηγή: http://www.enet.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com