Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΖΟΡΤΖ ΜΑΙΚΛ ΣΤΟΝ ΜΕΡΝΤΟΚ

Διθυραμβικές κριτικές επεφύλαξε ο αυστραλιανός Τύπος στην τελευταία συναυλία του Τζορτζ Μάικλ στη Μελβούρνη, την οποία παρακολούθησαν 47.000 θεατές. "Η τελευταία φορά που μας επισκέφθηκε ήταν το 1988, αλλά άξιζε τον κόπο που περιμέναμε τόσα χρόνια", έγραψε η "Herald Sun" που χαρακτήρισε τη συναυλία ως "μια από τις καλύτερες του είδους της που έχουν δοθεί ποτέ στη Μελβούρνη"...

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας ο Τζόρζ Μάικλ εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στον μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης Ρούπερτ Μέρντοκ (στον οποίο ανήκει και η «Herald Sun»), προφανώς για τα όσα έχουν γράψει κατά καιρούς, οι βρετανικές εφημερίδες του βαρόνου για τον καλλιτέχνη.

Ο Τζορτζ Μάικλ σημείωσε πως δεν είναι υποχρεωμένος να βγαίνει στην τηλεόραση και να απολογείται κάθε φορά που τα ταμπλόιντ γράφουν κάτι αρνητικό για τον ίδιο.

"Αυτή η συναυλία είναι η 114η που έκανε σε όλο τον κόσμο. Και είναι η τελευταία. Δεν ακύρωσα ποτέ συναυλία και δεν μου έγραψαν ποτέ άσχημη κριτική. Όχι και άσχημα για έναν άνθρωπο που παρουσιάζεται ως εθισμένος στα ναρκωτικά" είπε.

Η εφημερίδα «The Age» παρατήρησε πως ο Τζορτζ Μάικλ ολοκλήρωσε την παγκόσμια περιοδεία του "με μια συγκλονιστική συναυλία στη Μελβούρνη". Πηγή: http://www.protothema.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com