Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΝΔ

Στην τελική ευθεία για την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων για τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου βρίσκεται η Νέα Δημοκρατία με την Κεντρική Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα του κόμματος να συνεδριάζει στις 12.00 το μεσημέρι της Δευτέρας στη Ρηγίλλης υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή...

«Χλωμή» και περιορισμένη αναμένεται η ανανέωση στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, γράφει το Το Βήμα αναφέροντας ότι με δυσκολία κλείνουν τα ψηφοδέλτια στην περιφέρεια και η Ρηγίλλης συναντά μεγάλη απροθυμία στην προσέλκυση νέων ανθρώπων.

Δέχεται δεκάδες αρνήσεις στην προσπάθειά της για τη συγκρότηση αξιόλογων και αξιόμαχων «γαλάζιων» ψηφοδελτίων, ενώ παράλληλα προβληματισμός επικρατεί εξαιτίας των πολλών εθελούσιων εξόδων γνωστών στελεχών της ΝΔ στις τοπικές κοινωνίες.

Στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στο Mega και τον Γ.Πρετεντέρη την περασμένη εβδομάδα, ο πρωθυπουργός κατέστησε σαφές, σε σχέση με την επιλογή των υποψηφίων, ότι «όλα αξιολογούνται, όλα κρίνονται». Κρίνεται το κατά πόσο η συμπεριφορά και η διαδρομή του καθενός, όπως είπε, συνάδει με τη διαδρομή και την ηθική της παράταξης.

Στη βάση αυτής της τοποθέτησης, φαίνεται πως αποκλείονται από τους συνδυασμούς οι λεγόμενοι «βατοπαιδινοί» και ο Αρ.Παυλίδης. Πηγή: http://www.in.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com