Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ




Απέτυχαν να πείσουν τον Παυλίδη να παραιτηθεί

Στη Νέα Δημοκρατία δεν θέλουν τον Παυλίδη. Θέλουν όμως την ψήφο του, που τόσο την έχουν ανάγκη. Έτσι και χθες στην ψηφοφορία για την πρόταση σύστασης προανακριτικής επιτροπής για τη Siemens, η πρόταση απορρίφθηκε και με τη δική του ψήφο.


Όσοι προεξοφλούσαν, ότι μετά την αθώωσή του από τους συναδέλφους του της πλειοψηφίας, θα υπέβαλλε την παραίτησή του διαψεύθηκαν. Ο Αριστοτέλης Παυλίδης όχι μόνο αποκλείει κάθε ενδεχόμενο παραίτησής του, αλλά αντίθετα αναπτύσσει έντονη πολιτική δραστηριότητα, ως να έχει εξασφαλισμένη την παρουσία του στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στο νομό του.
Η εμμονή του πρώην υπουργού Αιγαίου, να... μη διευκολύνει την κυβέρνηση, παραιτούμενος από τη βουλευτική του έδρα, εξοργίζει το Μαξίμου, αφού ενώ φορτώθηκε όλο το πολιτικό κόστος της απαλλαγής του, η επιβίωση της κυβέρνησης θα εξαρτάται από τη ψήφο ενός βουλευτή, του οποίου την παραπομπή ζητούσε η συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων της Ν.Δ.
Ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με κύκλους του περιβάλλοντός του, είναι εξοργισμένος με ορισμένους συνεργάτες του και κορυφαίους υπουργούς, που ενώ τον είχαν διαβεβαιώσει, ότι μετά από τους δικούς τους παρασκηνιακούς χειρισμούς, ο Παυλίδης θα υπέβαλλε την παραίτησή του, αποδείχτηκαν ανεπαρκείς να τον πείσουν.

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com