Κυριακή 3 Μαΐου 2009

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

Σποραδικές βροχές και κατά τόπους καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες προβλέπει για την Κυριακή (3/5) η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.Σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 18 βαθμούς...

Στη Δυτική Ελλάδα θα υπάρχουν βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στην Ηπειρο και τη δυτική Στερεά και σταδιακά και στις υπόλοιπες περιοχές. Η θερμοκρασία ως τους 22 βαθμούς Κελσίου.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη, θα υπάρχουν τοπικές καταιγίδες, οι οποίες κατά τη διάρκεια της νύχτας θα επεκταθούν. Η θερμοκρασία από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου

Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν από 3 μέχρι 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική, ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος ενώ θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι έως 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com