Κυριακή 3 Μαΐου 2009

ΚΑΚΟΣ: «ΆΣΕΜΝΗ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΥΡΓΙΑΚΟΣ»

Ο Τάσος Κάκος που στον «τελικό του αιώνα» έκανε κατά γενική ομολογία ρεσιτάλ διαιτησίας, δήλωσε μετά το ματς πως απέβαλλε τον Σωτήρη Κυργιάκο στις καθυστερήσεις του 90λεπτου επειδή έκανε άσεμνη χειρονομία σε φιλάθλους...

Ο Κυργιάκος πάντως πέρα από την ποινή που θα του υποβληθεί χάνει (σχεδόν) όλα τα ματς των πλέι-οφς καθώς έπαθε υποτροπή και θα μείνει με νέα θλάση εκτός αγωνιστικής δράσης. Οι δηλώσεις του Κερκυραίου διαιτητή μετά το ματς:
«Ο σημερινός (2/5) αγώνας ήταν μια διαφήμιση για το ποδόσφαιρο, το ευχαριστήθηκαν όλοι και πρώτος απ' όλους εγώ. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δείχνει ότι κάνει βήματα μπροστά. Ευχή όλων μας είναι όλα τα παιχνίδια να είναι σαν κι αυτό, μοναδικός νικητής σήμερα ήταν το ποδόσφαιρο».

Για να παίξει ένας διαιτητής 120 λεπτά παίζει τεράστιο ρόλο η φυσική του κατάσταση. Πρέπει να παίρνει σωστές αποφάσεις και να πείθει παίκτες και κόσμο, ώστε να μην υπάρχουν διαμαρτυρίες. Ο Κυργιάκος τη στιγμή που η ΑΕΚ έκανε το 3-2, γύρισε στους φιλάθλους του Ολυμπιακού και έκανε μια άσεμνη χειρονομία. Αυτό επισύρει κόκκινη κάρτα».

Τα μεμονωμένα επεισόδια που ευτυχώς περνούν σε δεύτερη και τρίτη μοίρα ύστερα από τέτοιας έντασης και ομορφιάς παιχνίδι, σημειώθηκαν στο τέλος του 90λέπτου. Ο Κυργιάκος είχε φραστικό επεισόδιο με οπαδό του Ολυμπιακού που βρισκόταν κοντά στη φυσούνα. Μάλιστα ο διεθνής κεντρικός αμυντικός δείχνοντας το σήμα της ΑΕΚ φέρεται να του φώναξε "εγώ σας γ...".

Ακολούθησε μίνι σύρραξη, δίπλα στο χώρο των επισήμων και μπροστά στα μάτια του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, αλλά ευτυχώς κράτησαν λίγο και δεν πήραν έκταση.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος δήλωσε μετά τον τελικό: «Ήταν εξαιρετικό παιχνίδι, μακάρι να υπήρχαν δύο κύπελλα να απονεμηθούν, αλλά, δυστυχώς, δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο από τον ΚΑΠ. Σχετικά με την οργάνωση του αγώνα, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε, αλλά, σε γενικές γραμμές, θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του ΟΑΚΑ και την Ελληνική Αστυνομία για την προσπάθεια που κατέβαλλαν». Πηγή: http://www.enet.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com