Κυριακή 3 Μαΐου 2009

ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ: «ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ»

Εμφανώς συγκινημένος και πικραμένος από την εξέλιξη που είχε ο τελικός του Κυπέλλου ήταν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στη συνέντευξη Τύπου. Υπήρχαν στιγμές που ο Σέρβος τεχνικός δεν μπορούσε να βγάλει λέξη, ενώ παραδέχθηκε πως η μεγαλύτερη πίκρα ήταν η ισοφάριση του Ντάρμπισιρ στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων της κανονικής διάρκειας του αγώνα...

«Ήταν ένα παιχνίδι που είχε αγωνία μέχρι τέλους και δεν ήξερες ποιος θα κερδίσει.
Στο τέλος είτε θα χάσεις, είτε θα κερδίσεις. Φεύγουμε με ψηλά το κεφάλι» τόνισε αρχικά και ακολούθως έκανε την ανάλυση του για το ματς: «Είχαμε ένα ημίχρονο εμείς και ένα ο Ολυμπιακός. Στο α’ ημίχρονο παίξαμε έτσι όπως θέλαμε, κάναμε δύο γκολ και θα μπορούσαμε να πάμε πιο άνετα στη συνέχεια. Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στην επανάληψη, θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει. Δυστυχώς φάγαμε γκολ εκεί που δεν είχαμε πρόβλημα σε όλο το πρωτάθλημα. Δεν είχαμε πρόβλημα ποτέ στο ψηλό παιχνίδι και δεχθήκαμε τέτοια γκολ. Στο τρίτο γκολ που βάλαμε πιστέψαμε ότι πήραμε το Κύπελλο. Μετά ισοφαριστήκαμε... Εκεί είναι όλα! Η πίκρα...! Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».
Σε ερώτηση γιατί δεν μπόρεσε η ΑΕΚ να παίξει καλύτερα όταν έμεινε με 9 ο Ολυμπιακός, είπε: «Προσπαθήσαμε, αλλά δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Πετύχαμε γκολ και ισοφαρίσαμε στην παράταση. Από το γκολ που δεχθήκαμε από λάθος (σ.σ. Γκαλέτι), μας κρατούσε άγχος και κάποιος φόβος. Θα μπορούσαμε να ήμασταν πιο δυνατοί μετά το 4-4, αλλά και πάλι ήταν ρίσκο».
Κέρδισε ο καλύτερος ή ο πιο τυχερός; Το σχόλιο του Μπάγεβιτς: «Όταν κάποιος κερδίζει, ξέρεις ποιος είναι. Από ένα ημίχρονο είχαμε. Στην παράταση ό,τι έγινε, έγινε. Όπως το πήρε ο Ολυμπιακός, μπορούσαμε κι εμείς. Η πίκρα είναι πίκρα. Στενοχωρηθήκαμε για τους φιλάθλους, θα προσπαθήσουμε να πάμε καλά στη συνέχεια»

Το παιχνίδι παρακολούθησε από την εξέδρα των επισήμων ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης. Όταν τον πλησίασαν δημοσιογράφοι, απέφυγε να πει οτιδήποτε για πιθανή εμπλοκή του στα διοικητικά της ομάδας: «Είμαστε εδώ για την ΑΕΚ. Μην ρωτάτε για εμένα, ρωτήστε για την ΑΕΚ»
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Θανόπουλος είπε: «Το Κύπελλο δεν το έχασε η ΑΕΚ. Είναι σαν να κερδίσαμε. Είναι μια διαφήμιση του ποδοσφαίρου. Είμαι περήφανος για τον κόσμο και την ομάδα μας. Αν είμαστε πάντα έτσι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Τα παιδιά τα έδωσαν όλα και αύριο ξημερώνει άλλη μέρα»
Ο Σεμπάστιαν Σάχα από τώρα σκέφτεται …εκδίκηση για του χρόνου: "Είναι πολύ δύσκολο να περιγράψω τα συναισθήματά μου. Ο Ολυμπιακός είχε την τύχη να κερδίσει τα πέναλτι. Όλοι φεύγουμε λαβωμένοι, αλλά πρέπει να δούμε ψύχραιμα τη συνέχεια, να κατεβάσουμε το κεφάλι και να παλέψουμε τα πλέι οφ. Θέλαμε το κύπελλο, για να το αφιερώσουμε στον κόσμο, αλλά δεν τα καταφέραμε. Έχει περάσει μόνο μία ώρα, αλλά ήδη νιώθω την όρεξη για εκδίκηση του χρόνου".

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com