Παρασκευή 1 Μαΐου 2009

ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΛΟΝΕΣ Ο BERLUSCONI ΛΟΓΩ ΣΥΖΥΓΙΚΟΥ "ΒΕΤΟ"

Επιτυχία φαίνεται πως είχε το «βέτο» της πρώτης κυρίας της Ιταλίας, Veronica Lario, η οποία τάχθηκε ενάντια στην απόφαση του άνδρα της να βάλει στο ψηφοδέλτιο για τις Ευρωεκλογές Ιταλίδες καλλονές, καθώς ο Σύλβιο Μπερλουσκόνι ανακάλεσε την απόφασή του και επέλεξε μόνο μια...

Η πρωτοποριακή πρότασή του να πλαισιώσουν στο ψηφοδέλτιο όμορφες παρουσίες δεν προκάλεσε τον ενθουσιασμό που περίμενε καθώς αντίπαλες παρατάξεις και μερίδα του τύπου στράφηκαν εναντίων του.

Απέναντί του τάχθηκε και η γυναίκα του Μπερλουσκόνι, Veronica Lario, η οποία δήλωσε δημόσια την αντίδρασή της στην απόφαση του άνδρα της.

Αυτή που επικράτησε έναντι των άλλων αιθέριων υπάρξεων είναι η Barbara Matera, 27 ετών, η οποία διαπρέπει στον χώρο της ηθοποιίας, του μοντέλινγκ και της παρουσίασης. Μάλιστα, η ξανθιά καλλονή πριν λίγα χρόνια είχε στεφτεί ως Miss Italy.

Παρά την υποχώρησή του ως προς την απομάκρυνση των γοητευτικών γυναικών από το ψηφοδέλτιο, ο Μπερλουσκόνι δεν άφησε το θέμα ασχολίαστο λέγοντας πως το κόμμα το οποίο εκπροσωπεί θέλει να πλαισιώνεται από μορφωμένα και καλοντυμένα άτομα. Επιπλέον, τόνισε πως ο «Λαός της Ελευθερίας» δε θέλει άτομα δύσοσμα και κακοντυμένα όπως συμβαίνει στις αντίπαλες παρατάξεις.

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com