Κυριακή 3 Μαΐου 2009

Η ΊΝΤΕΡ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΙΜΠΡΑΪΜΟΒΙΤΣ, 2-0 ΤΗ ΛΑΤΣΙΟ

Με αρχηγό τον Ιμπραΐμοβιτς η Ιντερ πήρε πολύ σημαντική νίκη από την Λάτσιο με 2-0, νίκη που την φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο πρωτάθλημα. Ο Σουηδός επιθετικός πέτυχε το πρώτο γκολ των «νερατζούρι» και δημιούργησε το δεύτερο. Στο ντέρμπι των «ουραγών», η Ρετζίνα επικράτησε με 2-1 στην έδρα της Ουντινέζε...

Ιντερ – Λάτσιο 2-0 (58' Ιμπραΐμοβιτς, 70' Μουντάρι)

Αρκετά αμυντικό ήταν το παιχνίδι στο Μιλάνο, και ήταν λίγες οι ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Στο 9ο λεπτό ο Μανσίνι κατέβασε την μπάλα, πλάσαρε για τον Ζαράτε και αυτός με την σειρά του άφησε για τον Ρόσσι. Ο ιταλός σούταρε από τα 25μέτρα περίπου αλλά ο Ζούλιο Σέζαρ μπλόκαρε.

Ο Ιμπραΐμοβιτς απείλησε για την Ιντερ στο 23ο λεπτό. Ο Φίγκο έκανε την ασίστ στο ύψος του πέναλτι, ο Ιμπραΐμοβιτς έπιασε την κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 39' ο Μπρότσι τροφοδότησε ον Ζαράτε, αυτός κατέβασε την μπάλα, σούταρε αλλά το σουτ κατέληξε έξω.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι φάνηκαν πως ήθελαν περισσότερο τους τρεις βαθμούς της νίκης. Στο 58ο λεπτό ο Ιμπραΐμοβιτς έκανε το 1-0 με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι.

Ο Σουηδός δημιούργησε και το δεύτερο γκολ της Ιντερ. Στο 70' είδε τον κενό χώρο που είχε ο Μουντάρι, πάσαρε γρήγορα για αυτόν και εκείνος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η Λάτσιο προσπάθησε να μειώσει στα τελευταία λεπτά με τον Κολαρόβ αλλά ο Σέζαρ κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Μπολόνια – Ρετζίνα 1-2 (40' Μπριένζα, 46' Μπαρέτο- 87' Μόρας)

Παρόλο που η Μπολόνια είχε τις περισσότερες φάσεις, η Ρετζίνα ήταν αυτή που προηγήθηκε. Στο 12ο λεπτό ο Μινγκατσίνι σούταρε με το δεξί έξω από την περιοχή αλλά ο Πουτζιόνι μπλόκαρε σταθερά.

Στο 29΄ο τερματοφύλακας της Ρετζίνα διατήρησε το 0 στην εστία του όταν έπιασε το σουτ του Αντάιλτον. Στο 40' οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ χάρη σε σουτ του Μπριένζα περίπου από το ύψος του πέναλτι, μετά από ασίστ του Μπαρέτο.

Ενα μόλις λεπτό μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ο Μπαρέτο σημείωσε το 2-0 με ένα μακρινό σουτ, που ο Κολόμπο δεν μπόρεσε να σταματήσει. Η σημαντικότερη ευκαιρία της Μπολόνια ήταν το δοκάρι του Οσβάλντο στο 61ο λεπτό.

Στο 87', όμως, ο Βαγγέλη Μόρας, που αγωνίστηκε με επιτυχία και στα 90 λεπτά, μείωσε για τους γηπεδούχους. Ο Μπελέρι έκανε την ασίστ για τον Έλληνα διεθνή, και εκείνος έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Πουτζιόνι.

Το πρόγραμμα της Κυριακής

Κατάνια-Μίλαν

Φιορεντίνα-Τορίνο

Γιουβέντους-Λέτσε

Παλέρμο-Κάλιαρι

Ρόμα-Κιέβο

Σιένα-Νάπολι

Ουντινέζε-Αταλάντα

Τζένοα-Σαμπντόρια

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 33 αγώνες)

Ίντερ 77-34αγ

Μίλαν 67

Γιουβέντους 65

Φιορεντίνα 58

Τζένοα 57

Ρόμα 52

Κάλιαρι 49

Παλέρμο 49

Λάτσιο 47-34αγ

Ουντινέζε 45

Αταλάντα 44

Νάπολι 42

Σαμπντόρια 41

Κατάνια 40

Σιένα 37

Κιέβο 34

Τορίνο 30

Μπολόνια 29-34αγ

Λέτσε 27

Ρετζίνα 27-34αγ

Πηγή: http://www.tanea.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com