Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

"ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ" ΜΕΤΑΞΥ ΟΠΑΔΩΝ ΤΩΝ "ΑΙΩΝΙΩΝ"

Δευτέρα βράδυ στον Άλιμο.. Τουλάχιστον πέντε μοτοσυκλέτες πλησιάζουν ένα ταξί, επιβάτες του οποίου είναι τέσσερις οπαδοί του Παναθηναϊκού, που επιστρέφουν από τον αγώνα βόλεϊ της ομάδας τους με τον Ηρακλή, στη Γλυφάδα. Οι μοτοσυκλέτες κόβουν το δρόμο στο ταξί. Τουλάχιστον δέκα άτομα που φορούν κράνη κατεβάζουν δια της βίας κάτω τους 4 νεαρούς οπαδούς του "τριφυλλιού " και αρχίζουν να τους κτυπούν με λοστούς.
Το επεισόδιο δεν κρατά περισσότερο από τρία λεπτά. Μόλις οι κρανοφόροι βεβαιώνονται ότι τα θύματά τους είναι αναίσθητα, ανεβαίνουν στις μηχανές και εξαφανίζονται.
Ο οδηγός του ταξί που δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί ειδοποιεί το "100" και το ΕΚΑΒ, που μεταφέρει τους τραυματίες στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες δράστες του ξυλοδαρμού ήταν οπαδοί του Ολυμπιακού. Όσο για το περιστατικό δε συνέβη τυχαία, αλλά ήταν προγραμματισμένο.
Το πλέον ανησυχητικό είναι ...
ότι οι "θερμοκέφαλοι" οπαδοί των "αιωνίων" του ελληνικού αθλητισμού προγραμματίζουν νέο "ραντεβού" στην Αττική, λίγο πριν από το fainal four της Ευρωλίγκα, στο Βερολίνο (1-3 Μαϊου).
Η γερμανική αστυνομία δε "σηκώνει αστεία" και έτσι "ερυθρόλευκοι" και "πράσινοι" αποφάσισαν να "λύσουν τις διαφορές" τους νωρίτερα.
Ακούγεται μάλιστα έντονα ότι στη συμπλοκή, που αυτοί που γνωρίζουν καλά λένε ότι θα είναι αντίστοιχη με το μακελειό στη Λ. Λαυρίου πριν από 2 χρόνια, έχουν "προσκληθεί" να συμμετάσχουν και χούλιγκανς του Ερυθρού Αστέρα...
Η ΕΛ.ΑΣ. άραγε έχει γνώση για όλα αυτά ; ' Η θα κάνει ότι και στις 30 Μαρτίου του 2007, οπότε και άφησε τους οπαδούς των "αιωνίων" να σκοτωθούν, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο Μιχάλης Φιλόπουλος ;

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com