Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009

Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι!



«Βρήκε ο γύφτος τη γενιά του κι αναγάλλιασε η καρδιά του»! Δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από τον «κύριο Τίποτα», τον πολιτικό που κοροϊδεύει τους πάντες αραδιάζοντας ψέματα με το τσουβάλι, που υπόσχεται αλλά δεν εκτελεί, που μπορεί να μιλάει με τις ώρες χωρίς να λέει τίποτε.
Ο Αβραμόπουλος ανέθεσε –λέει- καθήκοντα υποδιοικητή στο Γενικό Κρατικό νοσοκομείο Νικαίας στον διαβόητο Άρη Σπίνο! Τον «κύριο» που δηλώνει δημοσιογράφος προσβάλλοντας έναν ολόκληρο κλάδο, ο οποίος δεν αντέδρασε ποτέ στην «παράλληλη» δραστηριότητά του που επί χρόνια ασκούσε στους σκοτεινούς διαδρόμους της Κατεχάκη. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά τον ενέγραψε και στις τάξεις της ΕΣΗΕΑ (!) προ δύο ετών, χωρίς να το αντιληφθεί κανείς!
Κι όμως, η ηγεσία της Ένωσης Συντακτών γνώριζε ότι ο εν λόγω «κύριος» έχει καταδικαστεί για εκβιασμούς, επομένως με «λερωμένο’ ποινικό μητρώο δεν θα έπρεπε να γίνει δεκτός στις τάξεις της. Αλλά, βέβαια, ο κ Σόμπολος και η παρέα του έχουν άλλα σημαντικά προβλήματα, όπως η …βράβευση του Σόμπολου τζούνιορ για το ήθος του! Άραγε, κληρονομικό είναι το… χάρισμα;

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com