Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

ΤΟ ΒΙΝΥΛΙΟ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΣΤΗΝ «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ»

Δίσκοι, πικ απ, μουσική και θετική διάθεση θα γεμίσουν την «Τεχνόπολις» του δήμου Αθηναίων από 1 έως και 3 Μαρτίου 2013, στο μοναδικό Show αφιερωμένο στο βινύλιο με τίτλο «Vinyl is back»...

Η διοργανώτρια εταιρεία Demand προσκαλεί τους «αθεράπευτους» συλλέκτες δίσκων, λάτρεις της μουσικής ιστορίας αλλά και τους νέους που πρόλαβαν στην εκπνοή της τη λαμπρή εποχή του βινυλίου σε μία συνάντηση που υπόσχεται ένα μουσικό ταξίδι στον χρόνο.

Στόχος της τριήμερης εκδήλωσης δεν είναι να γίνει άλλη μια αποσπασματική ενέργεια γύρω από το βινύλιο, ούτε απλώς άλλο ένα εορταστικό event (μόνο). Το «Vinyl is back» φιλοδοξεί να σηματοδοτήσει την οριστική, αμετάκλητη και συστηματική επιστροφή του βινυλίου, αλλά και να αποτελέσει μια αποτελεσματική πλατφόρμα συστηματικής καταγραφής όλων των εμπλεκομένων μερών στη διαδικασία της παραγωγής και της αναπαραγωγής των δίσκων βινυλίου (δισκογραφικές εταιρείες, μηχανήματα αναπαραγωγής και διαχείρισης, καταστήματα πώλησης).

Παράλληλα, με την ανάδειξή του σε παράγοντα ενημέρωσης, δημιουργικού διαλόγου, εμπορικών επαφών και συναλλαγών, το «Vinyl is back» θα λειτουργήσει ως σημείο αναφοράς (τοπικό και χρονικό), όπου όλοι οι «εραστές» του βινυλίου θα μπορούν να συναντώνται μεταξύ τους, αλλά και με τα... αντικείμενα του πόθου τους. Απώτερος στόχος: αξιοποίηση και ανάπτυξη ενός δυναμικού κοινού δυνητικών αγοραστών, δηλαδή πωλήσεις.

Στο «Vinyl is back» show, ο επισκέπτης θα συναντήσει:

Καταστήματα πώλησης δίσκων
Ιδιώτες/ Συλλέκτες δίσκων
Δισκογραφικές εταιρείες που παράγουν δουλειές καλλιτεχνών και σε δίσκους βινυλίου.
Μηχανήματα αναπαραγωγής δίσκων (πικάπ, ενισχυτές κοκ)
Αξεσουάρ για βινύλια
Είδη αποθήκευσης δίσκων βινυλίου
Αξεσουάρ και ανταλλακτικά για πικάπ
Έπιπλα/Βάσεις για ηχοσυστήματα

Ωράριο Λειτουργίας
Παρασκευή 1 Μαρτίου: 16:00 – 22:00
Σάββατο 2 Μαρτίου: 11:00 – 22:00
Κυριακή 2 Μαρτίου: 11:00 – 22:00

Είσοδος ελεύθερη
Πηγή: tvxs.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com