Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

ΠΤΩΣΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ, ΒΡΟΧΕΣ, ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

Σημαντική αλλαγή θα παρουσιάσει ο καιρός από το βράδυ της Δευτέρας με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας και χιόνια σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας...

Την Τρίτη οι άνεμοι στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε βορείους με την ίδια ένταση. Στις υπόλοιπες περιοχές θα πνέουν νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 10 βαθμούς στη βόρεια Ελλάδα με τη μέγιστη στη δυτική Μακεδονία να μην ξεπερνά τους 6 βαθμούς Κελσίου.

Στα κεντρικά διαμερίσματα θα κυμανθεί από 5 έως 11 βαθμούς, στα νότια από 6 έως 13 βαθμούς, στη δυτική Ελλάδα από 6 έως 14 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική την Τρίτη ο καιρός θα είναι βροχερός. Οι άνεμοι από νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέχρι 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 14 βαθμούς Κελσίου.

Ανάλογες καιρικές συνθήκες προβλέπονται την Τρίτη και για το νομό Θεσσαλονίκης με τη θερμοκρασία όμως να μην ξεπερνά τους 8 βαθμούς Κελσίου. Πηγή: tovima.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com