Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2012

ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 12 ΜΜ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ

Δρακόντεια θα είναι και εφέτος τα μέτρα ασφαλείας λόγω της καθιερωμένης πορείας για την 39η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου προς την πρεσβεία των ΗΠΑ. Περίπου 7 χιλιάδες αστυνομικοί, σύμφωνα με πληροφορίες, θα διατεθούν στα μέτρα που θα ληφθούν από νωρίς το πρωί του Σαββάτου έως τη λήξη της πορείας...

Εκτός από τη περιοχή γύρω από το Πολυτεχνείο και την πρεσβεία των ΗΠΑ, έντονη αστυνομική παρουσία θα υπάρχει σε υπουργεία και κυρίως περιμετρικά της γερμανικής πρεσβείας στο Κολωνάκι.

Παράλληλα οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας το Σάββατο θα αποτελούν απαγορευμένη περιοχή για τους οδηγούς. Ειδικότερα από νωρίς το μεσημέρι έως νωρίς το βράδυ θα αποκλειστεί η περιοχή που που περικλείεται από τις οδούς και λεωφόρους Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας και στους κάθετους δρόμους.

Επιπλέον το Σάββατο από τις 12 το μεσημέρι θα είναι κλειστοί οι σταθμοί του Μετρό σε Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Ευαγγελισμός, Μέγαρο Μουσικής, Αμπελόκηποι, Μοναστηράκι και Ακρόπολη και από τις 14.00 οι σταθμοί σε Πανόρμου, Κατεχάκη και Εθνική Αμυνα.

Ακόμη, σύμφωνα με Απόφαση του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών, θα πραγματοποιηθούν τροποποιήσεις στα δρομολόγια και τις στάσεις των λεωφορείων και των τρόλεϊ. Πηγή: tovima.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com