Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Το απόγευμα της Παρασκευής ξεκινά ο μαραθώνιος των προγραμματικών δηλώσεων στη Βουλή, ο οποίος αναμένεται να ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της Κυριακής με τη διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας. Όπως έγινε γνωστό από το γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή, αύριο ο κ. Σαμαράς υπογράφει τις αρμοδιότητες των υπουργών, καθώς ολοκληρώθηκε η υποβολή των προτάσεων των υπουργών για τους τομείς που πρέπει να αναλάβουν.

Όπως, εξάλλου, έγινε γνωστό είναι έτοιμα και τα Προεδρικά Διατάγματα για τις συγχωνεύσεις, την επανίδρυση ή και τις αλλαγές σε ονομασίες υπουργείων.

Εντός της εβδομάδας ξεκινούν οι επαφές της ελληνικής κυβέρνησης με την τρόικα. Τα τεχνικά κλιμάκια- πέντε ομάδες ελεγκτών- καταφθάνουν σήμερα και θα πραγματοποιούν συνεχείς επαφές για την πρόοδο των μέτρων του μνημονίου, σε όλους τους κρίσιμους τομείς. Την Πέμπτη πιθανότατα καταφθάνουν τα υψηλόβαθμα στελέχη της.

Ανακοινώθηκε επισήμως από την Προεδρία της Δημοκρατίας, ότι μεθαύριο Πέμπτη και ώρα 10 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία του Γιάννη Στουρνάρα, ως υπουργού Οικονομικών, του Σίμου Κεδίκογλου ως υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ και του Κώστα Τσιάρα ως υφυπουργού Εξωτερικών. Πηγή: kathimerini.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com