Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ: Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ «ΠΑΡΑΙΤΗΣΕ» ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Τις παραιτήσεις των μελών του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ ζήτησε και έλαβε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του οργάνου. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα συγκροτήσει ειδική επιτροπή για τη διοργάνωση του συνεδρίου, στις 3 Σεπτεμβρίου 2012. Όπως ενημέρωσε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Φώφη Γεννηματά, ο Ευάγγελος Βενιζέλος εκτιμά ότι υπάρχει αναντιστοιχία μεταξύ των κομματικών οργάνων και της κοινωνικής βάσης του Κινήματος...

«Μιλάμε για ριζική αναμόρφωση, συζητάμε με την κοινωνία», ανέφερε η κ. Γεννηματά.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, το Κίνημα θα συστήσει - με απόφαση του προέδρου του - Εθνική Επιτροπή Ανασυγκρότησης σε όλα τα επίπεδα, δηλαδή και στις Νομαρχιακές και Περιφερειακές Επιτροπές, η οποία θα έχει την ευθύνη για τη διοργάνωση του Συνεδρίου του.

Επίσης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα απευθυνθεί σε όσους εξελέγησαν βουλευτές στις εκλογές της 6ης Μαΐου, μαζί με εκείνους που ήταν υποψήφιοι- «σε όλα τα ψηφοδέλτια», όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά- την Κυριακή στις 12:00 στο ξενοδοχείο Caravel.

Στην ομιλία του ο κ. Βενιζέλος θα δώσει το ιδεολογικό στίγμα του ΠΑΣΟΚ, καθώς και την ταυτότητα της ευρωπαϊκής κεντροαριστεράς «της ευθύνης, της αλληλεγγύης και της υπευθυνότητας».

Τέλος, αύριο στις 13:00 ο κ. Βενιζέλος θα ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για την πορεία της προσπάθειας που κατέβαλε για τον σχηματισμό κυβέρνησης, κατόπιν της διερευνητικής εντολής που είχε λάβει. Πηγή: tvxs.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com