Παρασκευή, 11 Μαΐου 2012

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ

Διεπιστημονική Ημερίδα με θέμα «Έρωτας Και σεξουαλικότητα» διοργανώνεται στις 16 Μαΐου 2012, από μέλη του επιστημονικού προσωπικού του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με στόχο την ενημέρωση σε ένα θέμα που απασχολεί κυρίως τους νέους ανθρώπου...

Η πρωτοβουλία για τη διοργάνωση ανήκει σε μέλη ΔΕΠ, προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς φοιτητές, υποψήφιους διδάκτορες και διδάκτορες από οκτώ τμήματα σχολών του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου (Φιλοσοφίας, Θεολογίας , Φιλολογίας, Ψυχολογίας, Ιστορίας - Αρχαιολογίας, Νομικής, Ιατρικής, Βιολογίας) που θα επιχειρήσουν να δώσουν διεξοδικές απαντήσεις σχετικά με ερωτήματα για το σώμα, την σεξουαλικότητα, τον ρόλο του έρωτα στην ψυχολογική υγεία αλλά και στην ολοκληρωμένη ανάπτυξη του ανθρώπου.

Η εκδήλωση έχει στόχο να εκτεθεί το πολύτροπο και πολύσημο του θέματος, με στόχο την πρόκληση ενός δημιουργικού διαλόγου, μακριά από επικίνδυνες βεβαιότητες, προλήψεις και δαιμονοποιήσεις, στις οποίες εξακολουθεί να παγιδεύεται μια μεγάλη μερίδα των νέων και να δοθούν οι επιστημονικές απαντήσεις που υπάρχουν.

Η εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης, η οποία ευγενικώς παραχωρήθηκε από τον Πρόεδρό του, κ. Αβραμόπουλο, τελεί υπό την αιγίδα της Πρυτανείας του Α.Π.Θ.

Η ημερίδα ξεκινά στις 9 το πρωί, στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους. Πηγή: nooz.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com