Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

10-ΗΜΕΡΟ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Σε ρυθμούς προσφορών θα κινείται η αγορά της Αθήνας για ένα δεκαήμερο, από τις 17 έως τις 26 Μαΐου, έπειτα από πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, που σε συνεργασία και με άλλους φορείς φιλοδοξεί να δώσει ανάσα στην εμπορική κίνηση της πόλης...

Πρόκειται για τη δράση «Ανοιξιάτικες ευκαιρίες στην Αθήνα», σκοπός της οποίας είναι η αναβάθμιση του κέντρου και η τόνωση της αγοραστικής κίνησης. Εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών τονίζουν ότι τέτοιου είδους ενέργειες, όπως και η προηγούμενη «Παρασκευή στην Αθήνα», που έτυχε θερμής αποδοχής από τον κόσμο, εντάσσονται σε ένα στρατηγικό σχεδιασμό, που προβάλλει τη συλλογικότητα ως ένα ισχυρό μέσο για την επίτευξη της αναβάθμισης της αγοράς της Αθήνας, καθώς και των περιφερειακών αγορών.

Κάθε ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα να ενημερώνεται, μέσω της ιστοσελίδας www.pameathina.net, που θα είναι ανοιχτή όλο το χρόνο, για τις προσφορές, που «τρέχουν», αλλά και για τα πολιτιστικά δρώμενα, που θα πραγματοποιηθούν, στη διάρκεια του δεκαημέρου.

Σε αυτή την προσπάθεια, σημαντική θα είναι η παρουσία σε διάφορα σημεία της πόλης της Φιλαρμονικής του Δήμου Αθηναίων.

Επίσης, θα συμμετάσχουν η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, σύλλογοι χορών, ενώ θα υπάρξουν και άλλες πρωτοβουλίες, όπως υπαίθριες παραστάσεις, το jazz festival, που διοργανώνει η Τεχνόπολις, διάφορες εκδηλώσεις στα Μουσεία της Αθήνας στο πλαίσιο της Ημέρας Μουσείων, η ανθοκομική έκθεση, που σχεδιάζεται στην πλατεία Κοτζιά, η ανάδειξη του Εθνικού Κήπου της Αθήνας κ.ά.

Όπως αναφέρουν εκπρόσωποι του Συλλόγου, η συγκεκριμένη πρωτοβουλία θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο, στο Παγκράτι, την Κυψέλη, το Κολωνάκι, το Μοναστηράκι, την Πλάκα, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, τα Εξάρχεια, στους Αμπελόκηπους, στην αγορά των Πατησίων, Αχαρνών, Αγίου Μελετίου κ.ά., ενώ, όπως τονίζουν, ο σύλλογος είναι ανοιχτός σε όλους τους εμπόρους που επιθυμούν να συμμετέχουν σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια και να επικοινωνήσουν τις προσφορές των καταστημάτων τους με αυτό τον τρόπο.

Επιπλέον, οι προσφορές δεν αφορούν μόνο εμπορεύματα ένδυσης και υπόδησης, αλλά επεκτείνονται και σε άλλα είδη, από καφεκοπτεία, κοσμήματα, καλλυντικά μέχρι βιβλία, οπτικά και είδη δώρων. Πηγή: tovima.gr

Το Banner του newsmme

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

newsmme.blogspot.com 2008

Copyright 2009 newsmme.blogspot.com